Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Έβρος: Νέα εξέλιξη με τους Έλληνες στρατιωτικούς
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έβρος: Νέα εξέλιξη με τους Έλληνες στρατιωτικούς

Μια νέα εξέλιξη έρχεται να ταράξει τα «νερά» στην υπόθεση σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, η τουρκική πλευρά βρίσκει «ύποπτο» το ένα από τα δύο κινητά των Ελλήνων συλληφθέντων. Διαβάστε ακόμα: Λεβέντης: «Δύσκολα θα γυρίσουν πίσω οι δύο δικοί μας» Έτσι, αναμένεται να δώσουν τους κωδικούς των κινητών τους στις […]

Μια νέα εξέλιξη έρχεται να ταράξει τα «νερά» στην υπόθεση σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, η τουρκική πλευρά βρίσκει «ύποπτο» το ένα από τα δύο κινητά των Ελλήνων συλληφθέντων.

Διαβάστε ακόμα:

Λεβέντης: «Δύσκολα θα γυρίσουν πίσω οι δύο δικοί μας»

Έτσι, αναμένεται να δώσουν τους κωδικούς των κινητών τους στις τουρκικές αρχές οι κρατούμενοι Έλληνες στρατιωτικοί. Φαίνεται ότι η εν λόγω εξέλιξη παίζει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της υπόθεσης.

Πρόκειται για το υπηρεσιακό κινητό που οι Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης είχαν μαζί τους κατά τη διάρκεια της περιπόλου την ημέρα της σύλληψής τους.

Διαβάστε ακόμα:

Καταδικάστηκε ο άντρας που πέρασε τα σύνορα

Υπενθυμίζεται ότι ο δικαστικός λειτουργός πήγε χτες στις φυλακές όπου κρατούνται οι δυο στρατιωτικοί και να ζήτησε το PIN ή κάποια στοιχεία για το υπηρεσιακό κινητό.

Για αυτό, αν και είχαν διαρρεύσει πληροφορίες ότι τα κινητά έχουν ελεγχθεί και είναι «καθαρά», τα νέα στοιχεία ανατρέπουν την κατάσταση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις