Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νέα φρικτά στοιχεία για τον Έβρο – “Τέτοιου τύπου δολοφονίες είναι έργα τζιχαντιστών”
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα φρικτά στοιχεία για τον Έβρο – “Τέτοιου τύπου δολοφονίες είναι έργα τζιχαντιστών”

  Καταιγιστικές εξελίξεις στη δολοφονία των τριών γυναικών στον Έβρο Οι τρεις γυναίκες εικάζεται πως έχουν συγγένεια, ενώ βρέθηκαν φορώντας όλα τους τα ρούχα και έχοντας όλα τα προσωπικά αντικείμενα πάνω τους, εκτός από ταυτότητες ή διαβατήρια. Το έγκλημα πρέπει να τελέστηκε με οδοντωτό μαχαίρι στρατιωτικού τύπου, λίγα 24ωρα πριν εντοπιστούν οι σοροί τους. Στο […]

 

Καταιγιστικές εξελίξεις στη δολοφονία των τριών γυναικών στον Έβρο

Οι τρεις γυναίκες εικάζεται πως έχουν συγγένεια, ενώ βρέθηκαν φορώντας όλα τους τα ρούχα και έχοντας όλα τα προσωπικά αντικείμενα πάνω τους, εκτός από ταυτότητες ή διαβατήρια. Το έγκλημα πρέπει να τελέστηκε με οδοντωτό μαχαίρι στρατιωτικού τύπου, λίγα 24ωρα πριν εντοπιστούν οι σοροί τους.

Στο σημείο του εγκλήματος μετέβη ιατροδικαστής προκειμένου να εξετάσει τα θύματα.

«Ολοκλήρωσα την πρώτη αυτοψία στο σημείο που βρέθηκαν νεκρές και η έρευνα συνεχίζεται. Η μία γυναίκα είναι ηλικίας 18 με 20 ετών, η άλλη ανήλικη και η τρίτη κοντά στα 35 της χρόνια. Το σίγουρο είναι ότι μιλάμε για εγκληματική ενέργεια», δήλωσε ο ιατροδικαστής, κύριος Παύλος Παυλίδης στο newsit.gr. Τα σώματα των γυναικών έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία και νεκροτομή και να εξεταστεί η πιθανότητα σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο κύριος Χάρης Θεοδωρίδης, κοινοτάρχης του Πυθίου, μεταφέρει τις αντιδράσεις του τοπικού πληθυσμού, μιλώντας με τη σειρά του στο newsit.gr.

«Περιμένουμε να μάθουμε επίσημα τι έχει συμβεί. Συνήθως τέτοιου τύπου δολοφονίες είναι έργα τζιχαντιστών. Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο έγκλημα στην περιοχή μας. Πήγε ένας αγρότης να καλλιεργήσει το χωράφι του και βρέθηκε μπροστά σε αυτό το αποτρόπαιο θέαμα.

Οι τρεις γυναίκες ήταν σφαγμένες στο λαιμό. Ο κόσμος έχει αναστατωθεί γιατί τέτοιες σφαγές γίνονται μόνο από τζιχαντιστές», δηλώνει ο κύριος Θεοδωρίδης, και συνεχίζει: «Δεν υπάρχει περίπτωση να υπήρχαν οικονομικές διαφορές. Οι μετανάστες προπληρώνουν τους διακινητές και στη συνέχεια τους περνούν στην Ελλάδα. Δεν πιστεύω ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν οικονομικό». 

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια, ακόμα και αυτά των οικονομικών διαφορών, της διαφωνίας με τον διακινητή ή της σεξουαλικής βίας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί ο τρόπος δολοφονίας, που θυμίζει μουσουλμανικό τελετουργικό τύπο εκτέλεσης. Οι μικρότερες κοπέλες βρέθηκαν με τα χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη και γονατισμένες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις