Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τσιγάρο, ναργιλές και τσιγαριλίκι – Οι Ράδιο Αρβύλα “ξεκάνουν” τον Πολάκη (vids)
LIFESTYLE

Τσιγάρο, ναργιλές και τσιγαριλίκι – Οι Ράδιο Αρβύλα “ξεκάνουν” τον Πολάκη (vids)

Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν και αυτό που περιμένουμε πώς και πώς κάθε φορά, είναι η κριτική στις πολιτικές εξελίξεις. Ο Παύλος Πολάκης την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής του Ευρωπαίου Επιτρόπου για θέματα Υγείας, καθώς κάπνιζε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου μέσα στο υπουργείο αλλά και στα μπουζούκια, τα οποία είχε επισκεφθεί πρόσφατα. Δηλαδή σε δημόσιους […]

Ράδιο Αρβύλα

Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν και αυτό που περιμένουμε πώς και πώς κάθε φορά, είναι η κριτική στις πολιτικές εξελίξεις.

Ο Παύλος Πολάκης την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής του Ευρωπαίου Επιτρόπου για θέματα Υγείας, καθώς κάπνιζε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου μέσα στο υπουργείο αλλά και στα μπουζούκια, τα οποία είχε επισκεφθεί πρόσφατα.

Δηλαδή σε δημόσιους χώρους όπου βάσει του αντικαπνιστικού νόμου απλά, απαγορεύεται το κάπνισμα.

Ο Επίτροπος για θέματα Υγείας της ΕΕ “επιτέθηκε” στον Παύλο Πολάκη με τον υφυπουργό να του απαντάει στο γνώριμο ύφος του «το κάπνισμα θα το κόψω όταν θέλω εγώ».

Όλο αυτό δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί από τους Ράδιο Αρβύλα.

Οι Ράδιο Αρβύλα παρουσίασαν τον Παύλο Πολάκη να καπνίζει και μάλιστα όχι μόνο τσιγάρο, αλλά… ναργιλέ, φωνάζοντας στους «εργαζομένους» του που του τον έφεραν: «Σ’ωραίος, ρε».

«Είπε κάτι το βοθροκάναλο;» αναρωτιέται ο υπουργός, που μετά τον ναργιλέ, βγάζει κι ένα «τσιγαριλίκι» να καπνίσει live, αφού το αφιερώσει στον Επίτροπο.

Δείτε ακόμη: 

Η Μεγαλοοικονόμου στον Αυτιά, από τους Ράδιο Αρβύλα – Γέλιο μέχρι δακρύων (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις