Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Τασία: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ! Ψηφίστε μας και θα σας βάλουμε όλους στο Δημόσιο (vid)
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Τασία: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ! Ψηφίστε μας και θα σας βάλουμε όλους στο Δημόσιο (vid)

Μια απίστευτη τοποθέτηση έκανε η Τασία Χριστοδουλοπούλου στη Βουλή Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως αντιλαμβάνεται πως οι “σύντροφοι” απογοήτευσαν τους Έλληνες και τάζουν ό.τι μπορούν. Η Τασία, κάλεσε “εν ψυχρώ” όλους τους δημοσίους υπάλληλους, αλλά και αυτούς που θέλουν να μπουν στο Δημόσιο, να στείλουν τη ΝΔ ξανά στην αντιπολίτευση με την ψήφο τους. «Οι […]

Τασία-Χριστοδουλοπούλου-3.jpg

Μια απίστευτη τοποθέτηση έκανε η Τασία Χριστοδουλοπούλου στη Βουλή

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως αντιλαμβάνεται πως οι “σύντροφοι” απογοήτευσαν τους Έλληνες και τάζουν ό.τι μπορούν.

Η Τασία, κάλεσε “εν ψυχρώ” όλους τους δημοσίους υπάλληλους, αλλά και αυτούς που θέλουν να μπουν στο Δημόσιο, να στείλουν τη ΝΔ ξανά στην αντιπολίτευση με την ψήφο τους.

«Οι δημόσιοι υπάλληλοι και όσοι φιλοδοξούν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι θα σας στείλουν και πάλι στην αντιπολίτευση με την ψήφο τους», είπε χαρακτηριστικά στην Ολομέλεια της Βουλής η πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

Κατηγόρησε δε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στάση του απέναντι στις προσλήψεις στο Δημόσιο.

«Μιλάμε σε μια Βουλή που όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης θεωρούν ότι τον Αύγουστο δεν έγινε τίποτα και συνεχίζουμε να ζούμε στα μνημόνια. Μια αντιπολίτευση που εχθρεύεται τους δημοσίους υπαλλήλους και τους θεωρεί υπερβολικούς για τα δημόσια ταμεία», είπε η κ. Χριστοδουλοπούλου.

Πρόσθεσε ότι η αντιπολίτευση είναι εχθρός του κράτους και της δημόσιας διοίκησης για να εξυπηρετεί τα ιδιωτικά συμφέροντα.

«O κ. Μητσοτάκης ως υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης νομίζω ότι έδωσε δείγματα γραφής. Τότε ήρθαν στην ημερήσια διάταξη οι απολύσεις, τα πειθαρχικά, ακόμα και η διαθεσιμότητα των υπαλλήλων, εάν δικάζονταν για οποιοδήποτε αδίκημα, είτε είχε είτε δεν είχε σχέση με την εργασία τους.

Για ένα αυτοκινητιστικό, αν είχαν δικαστεί έπρεπε να φύγουν και να τεθούν σε διαθεσιμότητα από το Δημόσιο.

Αυτή η τρομερή καταστολή που εξαπολύθηκε είχε να κάνει και με τον μύθο του δημοσιονομικού κόστους, που λεγόταν τότε κατά κόρον και όλα τα βέλη στράφηκαν προς τον δημόσιο τομέα και στους δημοσίους υπαλλήλους.

Αυτά δεν τα έχει προφανώς ξεχάσει κανείς και προφανώς φοβούνται ότι, αν γίνει κυβερνητική αλλαγή, θα επαναληφθούν αυτά τα φαινόμενα σε μαζική κλίμακα», κατέληξε η κυρία Χριστοδουλοπούλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις