Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Στο νοσοκομείο ο Νίκος Παππάς – Παραμένει εκτός ο Λάνγκφορντ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Παππάς – Παραμένει εκτός ο Λάνγκφορντ

Πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό – Ο Νίκος Παππάς εγκατέλειψε την προπόνηση της ομάδας και εισήχθη στο νοσοκομείο Υγεία με υψηλό πυρετό. Ο Έλληνας γκαρντ ανέβασε πυρετό λόγω αμυγδαλίτιδας, με αποτέλεσμα να ακολουθεί πλέον θεραπευτική αγωγή για να αγωνιστεί στο ντέρμπι της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Σήμερα θα εξεταστεί ξανά η πορεία […]

Νίκος-Παππάς.jpg

Πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό – Ο Νίκος Παππάς εγκατέλειψε την προπόνηση της ομάδας και εισήχθη στο νοσοκομείο Υγεία με υψηλό πυρετό.

Ο Έλληνας γκαρντ ανέβασε πυρετό λόγω αμυγδαλίτιδας, με αποτέλεσμα να ακολουθεί πλέον θεραπευτική αγωγή για να αγωνιστεί στο ντέρμπι της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Σήμερα θα εξεταστεί ξανά η πορεία της υγείας του, για να εκτιμηθεί και αν θα προλάβει να είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του Ρικ Πιτίνο, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, για τη 16η αγωνιστική της Euroleague.

Ο ίδιος πάντως φαίνεται ότι θα κάνει τα πάντα για να δώσει το παρών στο μεγάλο ματς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε video που ανέβασε μέσα από το νοσοκομείο στα social media, έγραψε “για ηρωιλίκι πάμε πάλι”.

Χάνει Ολυμπιακό ο Λάνγκφορντ

Από την πλευρά του, ο Κιθ Λάνγκφορντ παραμένει εκτός προπονήσεων και πλέον μοιάζει απίθανο να είναι στη 12άδα του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Δημιουργείται έτσι και ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη για τον Παναθηναϊκό, να αγωνιστεί ο Νίκος Παππάς, αφού οι δύο τους είναι τα μόνα καθαρά δυάρια στο ρόστερ του Τριφυλλιού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις