Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σοκαριστικό video: Γυναίκα μαχαιρώνεται μέχρι θανάτου στη μέση του δρόμου
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικό video: Γυναίκα μαχαιρώνεται μέχρι θανάτου στη μέση του δρόμου

Σοκάρει το βίντεο που δείχνει τη στιγμή που μια 39χρονη γυναίκα πέφτει νεκρή μετά από μαχαιριές που δέχθηκε από άλλη γυναίκα οδηγό μετά από καβγά. Η Islay Cristina Pereira de Sousa, είχε στα χέρια της μια λεπίδα με την οποία χάραξε αρχικά το αυτοκίνητο της Motta. Αυτή η κίνηση εξόργισε τόσο τη Motta που άρχισε […]

Σοκάρει το βίντεο που δείχνει τη στιγμή που μια 39χρονη γυναίκα πέφτει νεκρή μετά από μαχαιριές που δέχθηκε από άλλη γυναίκα οδηγό μετά από καβγά.

Η Islay Cristina Pereira de Sousa, είχε στα χέρια της μια λεπίδα με την οποία χάραξε αρχικά το αυτοκίνητο της Motta.

Αυτή η κίνηση εξόργισε τόσο τη Motta που άρχισε να χτυπάει την de Sousa όταν ξαφνικά έκανε ένα βήμα πίσω πιάνοντας το στήθος της. Στη συνέχεια μπαίνει στο αυτοκίνητό της ενώ η αντίπαλός της έχει σκύψει στο έδαφος για να μαζέψει τα πράγματα που έπεσαν από την τσάντα της.

Σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η Motta καταρρέει πάνω στο τιμόνι του αυτοκινήτου της μπροστά στα μάτια της 13χρονης κόρης της.

To θύμα

Η δολοφόνος

Ο σύζυγος της Motta δήλωσε ότι όλα ξεκίνησαν όταν η σύζυγός του παραβίασε έναν κόκκινο σηματοδότη.

«Η άλλη γυναίκα την απείλησε ότι θα τη χτυπήσει και η σύζυγός μου κατέβασε το παράθυρο για να τη ρωτήσει αν είναι τρελή. Τότε η άλλη γυναίκα ξεκίνησε να την καταδιώκει και τελικά είχαμε αυτή την τραγική κατάληξη» περιέγραψε ο σύζυγος της Motta.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις