Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Σκίμπε: «Δύσκολη και επιθετική ομάδα η Κροατία»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σκίμπε: «Δύσκολη και επιθετική ομάδα η Κροατία»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας μας, Μίχαελ Σκίμπε, παραχώρησε δηλώσεις μετά την κλήρωση που μας φέρνει αντίπαλους με την Κροατία. Ο 52χρονος προπονητής, χαρακτήρισε την αντίπαλη ομάδα ως δύσκολη, και πολύ καλή στο επιθετικό παιχνίδι. «Νομίζω ότι τις περισσότερες φορές είναι καλύτερο να παίζεις το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας μας, Μίχαελ Σκίμπε, παραχώρησε δηλώσεις μετά την κλήρωση που μας φέρνει αντίπαλους με την Κροατία.

Ο 52χρονος προπονητής, χαρακτήρισε την αντίπαλη ομάδα ως δύσκολη, και πολύ καλή στο επιθετικό παιχνίδι.

«Νομίζω ότι τις περισσότερες φορές είναι καλύτερο να παίζεις το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα σου.Στο πρώτο ματς παίζεις λίγο παραπάνω αμυντικά και με καλύτερη τακτική και μετά κοιτάς τι θα κάνεις στην έδρα σου.

Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα μικρό αβαντάζ για εμάς. Είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε φτάσει σε αυτά τα παιχνίδια. Τώρα, ανυπομονούμε να αντιμετωπίσουμε την Κροατία.

Είναι μια πολύ δύσκολη και καλή ομάδα, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και το κάνει πολύ καλά, αλλά εμείς είμαστε καλοί στο να αμυνόμαστε, οπότε θα δούμε τι θα γίνει στο χορτάρι», δήλωσε, συγκεκριμένα, ο Σκίμπε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις