Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Σαββίδης: «Δεν πάω στην Τούμπα, όσο λείπει ο κόσμος»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σαββίδης: «Δεν πάω στην Τούμπα, όσο λείπει ο κόσμος»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Ιβάν Σαββίδης, δεν θα βρίσκεται στην Ελλάδα όταν ο ΠΑΟΚ υποδεχτεί τη Λαμία, καθώς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα έχει ταξιδέψει στο Ροστόφ, στα πλαίσια του συνεδρίου που ο ίδιος διοργάνωσε. Χορηγοί και συνεργάτες του, τον ρώτησαν γιατί δεν έμεινε ώστε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση και να φύγει αργότερα, […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Ιβάν Σαββίδης, δεν θα βρίσκεται στην Ελλάδα όταν ο ΠΑΟΚ υποδεχτεί τη Λαμία, καθώς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα έχει ταξιδέψει στο Ροστόφ, στα πλαίσια του συνεδρίου που ο ίδιος διοργάνωσε.

Χορηγοί και συνεργάτες του, τον ρώτησαν γιατί δεν έμεινε ώστε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση και να φύγει αργότερα, με την απάντησή του να προκαλεί έκπληξη, καθώς αποκάλυψε κάτι που το γνώριζαν ελάχιστοι.

«Όσο λείπουν οι οπαδοί μας από την Τούμπα, λόγω της τιμωρίας, δεν θα είμαι και εγώ στο γήπεδο. Η τιμωρία αγγίζει και μένα. Δεν αισθάνομαι καλά να είμαι σε ένα γήπεδο που δεν μπορούν να είναι και οι υπόλοιποι φίλαθλοί μας», ήταν το μήνυμά του.

Βέβαια, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα κάνουν τα πάντα για να μην τιμωρηθεί ξανά η ομάδα, υπογράμμισε, όμως, ότι για τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό να πορευτεί συσπειρωμένος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις