Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Παραιτήθηκε μετά την ανάρτηση ο Χρήστος Πασχαλίδης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραιτήθηκε μετά την ανάρτηση ο Χρήστος Πασχαλίδης

Απολογήθηκε και παραιτήθηκε ο μέχρι χθες δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Χρήστος Πασχαλίδης, μετά την ανάρτηση για τον Γιάννη Μπουτάρη. Ο Χρήστος Πασχαλίδης, δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, «μοιράστηκε» με τους φίλους του στο Facebook ένα βίντεο από το περιστατικό και έγραψε: «Πήρε αυτό που του άξιζε, μπράβο στα παλικάρια. Σειρά να παίρνουν και οι βουλευτές προδότες». Λίγο αργότερα το […]

Απολογήθηκε και παραιτήθηκε ο μέχρι χθες δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Χρήστος Πασχαλίδης, μετά την ανάρτηση για τον Γιάννη Μπουτάρη.

Ο Χρήστος Πασχαλίδης, δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, «μοιράστηκε» με τους φίλους του στο Facebook ένα βίντεο από το περιστατικό και έγραψε: «Πήρε αυτό που του άξιζε, μπράβο στα παλικάρια. Σειρά να παίρνουν και οι βουλευτές προδότες».

Λίγο αργότερα το σχόλιο εξαφανίστηκε ωστόσο το είχαν δει όλοι.

Επίθεση στον Μπουτάρη «Παρασυρθήκαμε»

Συγγνώμη και παραίτηση

Μετά τον σάλο, ο Χρήστος Πασχαλίδης υπέβαλε την Κυριακή στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Γιώργο Γραμμένο την παραίτησή του.

«Σε σχέση με την χθεσινή μου ανάρτηση σχετικά με την επίθεση σε βάρος του κ. Μπουτάρη, θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής: Είχα δει δυστυχώς το βίντεο μόνο μέχρι το σημείο των αποδοκιμασιών. Σε καμιά περίπτωση δεν με εκφράζουν πράξεις βίας από όπου κι αν προέρχονται.

Μπορεί πολλοί από τους Έλληνες να είναι αγανακτισμένοι με όλα όσα συμβαίνουν στην οικονομία και τα εθνικά θέματα, σε καμιά περίπτωση όμως δεν αποτελούν άλλοθι και δικαιολογία σε πράξεις βίας.

Έχω μάθει να αναλαμβάνω πάντα τις συνέπειες των πράξεων μου και να μην κρύβομαι πίσω από δικαιολογίες.

Για τον λόγο αυτό υποβάλλω άμεσα την παραίτηση μου από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου Καβαλας, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τους συνδημότες μου», αναφέρει στην επιστολή παραίτησης.

Σάλος με την ανάρτηση Καμπόσου: Τα ρίχνει σε συνεργάτη!

Δήμαρχος Καβάλας: Αδικαιολόγητη η πράξη του

Η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ δήλωσε ότι προέτρεψε αμέσως μετά την ανάρτηση τον Πασχαλίδη να ζητήσει συγγνώμη.

Η Δήμαρχος είπε ότι αν υπάρχει ένα ελαφρυντικό, αυτό είναι το νεαρό της ηλικίας του, χωρίς να σημαίνει ότι η συγκεκριμένη πράξη του μπορεί σε καμία περίπτωση να δικαιολογηθεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις