Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Παρίσι: Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από την έκρηξη – Ένας αγνοούμενος
ΚΟΣΜΟΣ

Παρίσι: Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από την έκρηξη – Ένας αγνοούμενος

Ένα άτομο που ζούσε σε διαμέρισμα του κτιρίου που στέγαζε το αρτοποιείο στο οποίο προκλήθηκε έκρηξη το Σάββατο, από διαρροή αερίου στο κέντρο του Παρισιού, αγνοείται σύμφωνα με τον διοικητή της τοπικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Έρικ Μουλίν. «Δεν έχει τελειώσει. Υπάρχει δυστυχώς, ένα άτομο που αγνοείται και υπάρχουν υποψίες ότι μπορεί να βρίσκεται κάτω από τα ερείπια… Κάναμε έρευνες τη […]

Παρίσι έκρηξη

Ένα άτομο που ζούσε σε διαμέρισμα του κτιρίου που στέγαζε το αρτοποιείο στο οποίο προκλήθηκε έκρηξη το Σάββατο, από διαρροή αερίου στο κέντρο του Παρισιού, αγνοείται σύμφωνα με τον διοικητή της τοπικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Έρικ Μουλίν.

«Δεν έχει τελειώσει. Υπάρχει δυστυχώς, ένα άτομο που αγνοείται και υπάρχουν υποψίες ότι μπορεί να βρίσκεται κάτω από τα ερείπια… Κάναμε έρευνες τη νύχτα και θα συνεχίσουμε», δήλωσε ο ίδιος.

Τέσσερις οι νεκροί

Στους τέσσερις ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών από την έκρηξη σε αρτοποιείο στο Παρίσι, όπως ανακοίνωσε η Εισαγγελία της γαλλικής πρωτεύουσας.
Τα σωστικά συνεργεία βρήκαν μία νεκρή γυναίκα κάτω από τα χαλάσματα της παρισινής boulangerie την Κυριακή το πρωί.

Από το Σάββατο είχε ταυτοποιηθεί ο θάνατος δύο πυροσβεστών και μίας Ισπανίδας τουρίστριας.

Μετά από συγκεχυμένες πληροφορίες για τον αριθμό των τραυματιών και, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, δέκα άνθρωποι έχουν τραυματιστεί σοβαρά και 37 ελαφρά.

Η έκρηξη σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου σε κτήριο του 9ου διαμερίσματος, στο ισόγειο του οποίου στεγάζεται ένα αρτοποιείο και ένα εστιατόριο και όπου είχε επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να αντιμετωπίσει διαρροή φυσικού αερίου.

Η Ισπανίδα είχε πάει στο Παρίσι για ρομαντικό διήμερο

Η Λάουρα Σανθ στο Παρίσι

Πολύ άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην Λάουρα Σάνθ, την Ισπανίδα τουρίστρια που βρήκε τραγικό θάνατο στην έκρηξη στο κέντρο του Παρισιού το πρωί του Σαββάτου.

Η Λάουρα βρέθηκε στην πόλη του φωτός για να περάσει ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο με το σύντροφό της με τον οποίο είχαν αποκτήσει τρεις γιους, ηλικίας 10, 5 και 3 ετών.

Η οικογένειά της θα παραλάβει τη σορό της μετά από 10 ημέρες καθώς όπως κατήγγειλε ο πατέρας της στα ισπανικά ΜΜΕ δεν υπήρξε καμία βοήθεια από την ισπανική πρεσβεία στη Γαλλία.

“Ο γαμπρός και ο γιος μου μόνοι στη Γαλλία και χωρίς να μιλούν τη γλώσσα, κάνουν ότι μπορούν. Ούτε καν στέγη μάς εξασφάλισαν, είναι σαν να λέει η Ισπανία στους Ισπανούς ότι στο εξωτερικό είναι απροστάτευτοι” τόνισε χαρακτηριστικά ο Χοσέ Λουίς Σανθ Γκουτιέρεθ, πατέρας της Λάουρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις