Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο Ολυμπιακός δεν είχε όρεξη γι’ αστεία – Συντριβή για τη Ντουντελάνζ στο “Καραϊσκάκης”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός δεν είχε όρεξη γι’ αστεία – Συντριβή για τη Ντουντελάνζ στο “Καραϊσκάκης”

Ο Ολυμπιακός δεν είχε όρεξη για αστεία και συνέτριψε εντός έδρας την Ντουντελάνζ με 5-1, για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League Ωστόσο, ο ΟΣΦΠ το εκμεταλλεύτηκε και το έκανε εντυπωσιακά με το ευρύ 5-1 που θα τον βοηθήσει στην προσπάθεια πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League. Στο 6’ ο […]

Ολυμπιακός – Ντουντελάνζ

Ο Ολυμπιακός δεν είχε όρεξη για αστεία και συνέτριψε εντός έδρας την Ντουντελάνζ με 5-1, για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League

Ωστόσο, ο ΟΣΦΠ το εκμεταλλεύτηκε και το έκανε εντυπωσιακά με το ευρύ 5-1 που θα τον βοηθήσει στην προσπάθεια πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Στο 6’ ο Τοροσίδης  με τακουνάκι και άνοιξε το σκορ, ενώ στο 15’ και στο 26’ πήραν την σκυτάλη οι Φορτούνης και Χριστοδουλόπουλος.

Ο Φορτούνης στο 36’ έκανε το 4-0. Στο 69’ ο Σινάνι μείωσε σε 4-1, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Χασάν ακούμπησε την μπάλα όσο χρειαζόταν στο σουτ του Φετφατζίδη για το τελικό 5-1.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν την προσοχή τους στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για τη δέκατη αγωνιστική της Superleague.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς)

Σα, Τσιμίκας, Σισέ, Μιράντα, Τοροσίδης, Καμαρά, Νάτχο (62′ λ.τρ. Τουρέ), Ποντένσε, Ναουέλ (33′ λ.τρ. Φετφατζίδης), Φορτούνης (66′ Χασάν), Χριστοδουλόπουλος.

ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (Ντίνο Τόπμέλερ)

Μπονεφουά, Μπίσεβατς, Σνελ-Πρέμπε, Γιορντάνοβ, Μέλισε, Κρούσκα (61′ Γένσεν ), Κουτουριέ , Στολτς (85′ Στρουμφ), Σινάνι, Τουρπέλ (73′ Περέζ).

Στο άλλο ματς του ομίλου η Μπέτις και η Μίλαν έμειναν στο 1-1 και γίνεται… χαμός στον όμιλο.

Η βαθμολογία:

1. Μπέτις 8
2. Ολυμπιακός 7
3. Μίλαν 7
4. Ντουντελάνζ 0

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις