Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μουσουλμάνα με χιτζάμπ για πρώτη φορά στα καλλιστεία (pics-vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Μουσουλμάνα με χιτζάμπ για πρώτη φορά στα καλλιστεία (pics-vid)

Είναι η πρώτη μουσουλμάνα με χιτζάμπ που κατάφερε να περάσει στον τελικό του διαγωνισμού για την ανάδειξη της «Μις Αγγλία». Η όμορφη Σάρα Ιφτεκάρ ελπίζει να κερδίσει τον αυριανό τελικό στο Νότιγχαμσιρ και να στεφθεί νέα βασίλισσα της ομορφιάς. Η φοιτήτρια Νομικής του Πανεπιστημίου του Χάντερσφιλτν θέλει να στείλει ένα μήνυμα ενότητας και να δείξει ότι η […]

Είναι η πρώτη μουσουλμάνα με χιτζάμπ που κατάφερε να περάσει στον τελικό του διαγωνισμού για την ανάδειξη της «Μις Αγγλία».

Η όμορφη Σάρα Ιφτεκάρ ελπίζει να κερδίσει τον αυριανό τελικό στο Νότιγχαμσιρ και να στεφθεί νέα βασίλισσα της ομορφιάς.

Αποτέλεσμα εικόνας για Sara Iftekhar

Η φοιτήτρια Νομικής του Πανεπιστημίου του Χάντερσφιλτν θέλει να στείλει ένα μήνυμα ενότητας και να δείξει ότι η ομορφιά έχει διαφορετικά πρόσωπα.

https://www.instagram.com/p/BnOcEzBhjw4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

https://www.instagram.com/p/BnREAN4AT7_/?tagged=saraiftekhar

«Συμμετείχα στον διαγωνισμό Miss 2018 για να δείξω ότι η ομορφιά δεν έχει έναν προσδιορισμό, όλοι είναι όμορφοι με τον τρόπο τους, ανεξάρτητα από το βάρος, τη φυλή, το χρώμα της επιδερμίδας και το σχήμα του σώματός τους».

Η Ιφτεκάρ ξεκίνησε δική της επιχείρηση ενδυμάτων από την ηλικία των 16 ετών και συχνά ποζάρει με πακιστανικά ρούχα και αξεσουάρ.

https://www.instagram.com/p/BnQyFfTnFvY/?tagged=saraiftekhar

Χρησιμοποιεί επίσης τον λογαριασμό της για να συγκεντρώσει χρήματα για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς της διοργάνωσης Miss World. Αν επικρατήσει των άλλων 49 διαγωνιζομένων, τότε θα εκπροσωπήσει την Αγγλία στον διαγωνισμό «Μις Κόσμος» στην πόλη Σάνια της νότιας Κίνας στις 8 Δεκεμβρίου.

Δείτε ακόμη:

Η L’Oreal προσέλαβε μοντέλο με χιτζάμπ, αλλά το απέσυρε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις