Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Με αυτό το κόλπο, τα πιάτα σας θα γίνουν πιο γυαλιστερά από ποτέ
PLUS

Με αυτό το κόλπο, τα πιάτα σας θα γίνουν πιο γυαλιστερά από ποτέ

Το λεμόνι έχει διάφορες πρακτικές χρήσεις στην καθαριότητα του σπιτιού, από την αφαίρεση λεκέδων μέχρι το φρεσκάρισμα του φούρνου μικροκυμάτων. Αυτό το κόλπο με το πλυντήριο πιάτων μπορεί να είναι και το πιο έξυπνο απ’ όλα! Την επόμενη φορά που θα βάλετε τα πιάτα για πλύσιμο, τοποθετήστε μισό λεμόνι στον κάδο του πλυντηρίου (μπορεί να είναι ήδη στυμμένο).   Καλό θα είναι να το […]

Το λεμόνι έχει διάφορες πρακτικές χρήσεις στην καθαριότητα του σπιτιού, από την αφαίρεση λεκέδων μέχρι το φρεσκάρισμα του φούρνου μικροκυμάτων.

Αυτό το κόλπο με το πλυντήριο πιάτων μπορεί να είναι και το πιο έξυπνο απ’ όλα!

Την επόμενη φορά που θα βάλετε τα πιάτα για πλύσιμο, τοποθετήστε μισό λεμόνι στον κάδο του πλυντηρίου (μπορεί να είναι ήδη στυμμένο).

 

Καλό θα είναι να το βάλετε στο πάνω μέρος του πλυντηρίου, είτε κάτω από ένα σουρωτήρι είτε κάπου να ακουμπάει σταθερά, ή μέσα στο δοχείο με τα μαχαιροπίρουνα, για να μην μετακινείται πέρα-δώθε κατά την πλύση.

Στη συνέχεια, ξεκινήστε την πλύση κανονικά.

Όταν τελειώσει το πλυντήριο, ανοίγοντάς το θα διαπιστώσετε ότι τα πιάτα σας είναι πιο γυαλιστερά από ποτέ. Μάλιστα, θα παρατηρήσετε ότι το λεμόνι θα έχει αφήσει πίσω του μια ιδιαίτερη ευωδία, προσδίδοντάς τους επιπλέον φρεσκάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις