Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ισραήλ και Χαμάς συμφώνησαν να αποκατασταθεί η ηρεμία
ΚΟΣΜΟΣ

Ισραήλ και Χαμάς συμφώνησαν να αποκατασταθεί η ηρεμία

Ισραήλ και Χαμάς συμφώνησαν σήμερα Σάββατο να αποκατασταθεί η ηρεμία στην Λωρίδα της Γάζας «Με τις προσπάθειες της Αιγύπτου και των Ηνωμένων Εθνών συμφωνήθηκε η επιστροφή σε περίοδο ηρεμίας μεταξύ του Ισραήλ και των παλαιστινιακών οργανώσεων», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Χαμάς Φαουζί Μπαχρούμ. Διαβάστε ακόμη: Έκτακτη σύσκεψη – Νεκροί από βομβαρδισμούς Για ανταλλαγή εδαφών κάνει […]

Ισραήλ και Χαμάς συμφώνησαν σήμερα Σάββατο να αποκατασταθεί η ηρεμία στην Λωρίδα της Γάζας

«Με τις προσπάθειες της Αιγύπτου και των Ηνωμένων Εθνών συμφωνήθηκε η επιστροφή σε περίοδο ηρεμίας μεταξύ του Ισραήλ και των παλαιστινιακών οργανώσεων», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Χαμάς Φαουζί Μπαχρούμ.

Διαβάστε ακόμη:

Έκτακτη σύσκεψη – Νεκροί από βομβαρδισμούς
Για ανταλλαγή εδαφών κάνει λόγο ο Ντελαουί – «Αυτό θα σημάνει πόλεμο»

Χθες Παλαιστίνιοι σκότωσαν έναν Ισραηλινό στρατιώτη στα σύνορα της Λωρίδας της Γάζας, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός, που εξαπέλυσε δεκάδες βομβαρδισμούς στον παλαιστινιακό θύλακα σκοτώνοντας τέσσερις Παλαιστίνιους, εκ των οποίων τρεις μαχητές της Χαμάς. Το τέταρτο θύμα ήταν διαδηλωτής.

Ο Ισραηλινός στρατιώτης ήταν ο πρώτος που σκοτώνεται στο μέτωπο της Γάζας κατά τη διάρκεια του καθήκοντος μετά από τον πόλεμο του 2014 μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς.

Από τις 30 Μαρτίου τουλάχιστον 149 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από τον ισραηλινό στρατό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις