Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γιώργος Νταλάρας και Εστουδιαντίνα μαζί, σε έναν καταπράσινο κήπο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιώργος Νταλάρας και Εστουδιαντίνα μαζί, σε έναν καταπράσινο κήπο

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υποδέχεται στον κήπο του τον Γιώργο Νταλάρα και την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας. Το ραντεβού έχει οριστεί στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος στη μουσική παράσταση «Μη μου γράφεις γράμματα». Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στις 21:00, στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών Parklife, Μαζί με δεκατρείς σολίστες […]

Νταλαρας

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υποδέχεται στον κήπο του τον Γιώργο Νταλάρα και την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας. Το ραντεβού έχει οριστεί στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος στη μουσική παράσταση «Μη μου γράφεις γράμματα».

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στις 21:00, στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών Parklife,

Μαζί με δεκατρείς σολίστες μουσικούς επί σκηνής, ο Νταλάρας και η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας αφηγούνται ιστορίες της ξενιτιάς.

Καλεσμένος ο τραγουδοποιός Θοδωρής Κοτονιάς, η χορωδία chόrεs σε μουσική διδασκαλία της Μαρίνας Σάττι, η Ρία Ελληνίδου, μια νέα ταλαντούχα καλλιτέχνιδα και o ηθοποιός Τάσος Νούσιας.

Μια μουσική παράσταση - ωδή στην ξενιτιά, στη μετανάστευση

Ο Γιώργος Νταλάρας, η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας, που έχει ήδη συμπληρώσει 20 χρόνια μελέτης και παρουσίασης της μεσογειακής μουσικής, και ο καλλιτεχνικός διευθυντής της, Ανδρέας Κατσιγιάννης, στέλνουν μέσα από αυτήν την παράσταση ένα μήνυμα συμφιλίωσης, ενότητας και συμπαράστασης στους μετανάστες.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιώργος Νταλάρας

Ενορχηστρωτική επιμέλεια: Ανδρέας Κατσιγιάννης, Γιώργος Παπαχριστούδης

Καλλιτεχνική Διεύθυνση Ορχήστρας: Ανδρέας Κατσιγιάννης

Η παράσταση «Μη μου γράφεις γράμματα», καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Δείτε ακόμη:

Βοσκοπουλος στο Ηρωδειο
60 χρόνια Τόλης Βοσκόπουλος: Μια μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις