Το κρέας είναι το βασικό συστατικό της διατροφής. Χρειάζεται όμως μεγάλη προσοχή, καθώς τα μικρόβια παραμονεύουν. Πώς θα μπορέσετε να το συντηρήσετε; Η κανέλα έχει τη δυνατότητα να σταματά την ανάπτυξη των μικροβίων και να σκοτώνει βακτήρια και μύκητες στα τρόφιμα, όπως η σαλμονέλα. Η κανέλα ήταν ένα αγαπητό μπαχαρικό σε πολλούς λαούς και γι’ […]
Το κρέας είναι το βασικό συστατικό της διατροφής.
Χρειάζεται όμως μεγάλη προσοχή, καθώς τα μικρόβια παραμονεύουν.
Πώς θα μπορέσετε να το συντηρήσετε;
Η κανέλα έχει τη δυνατότητα να σταματά την ανάπτυξη των μικροβίων και να σκοτώνει βακτήρια και μύκητες στα τρόφιμα, όπως η σαλμονέλα.
Η κανέλα ήταν ένα αγαπητό μπαχαρικό σε πολλούς λαούς και γι’ αυτό η τιμή της ήταν πάντα υψηλή.
Οι αρχαίοι την χρησιμοποιούσαν για να διατηρήσουν κομμάτια κρέατος για περισσότερο καιρό, αλλά και για να μεταδώσουν στο κρέας το δυνατό άρωμα της.
Η must τορτίγια, για όσους θέλουν γεύση και άψογη γραμμή
