Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ποινική δίωξη για τα επεισόδια έξω από τη ΔΕΘ
ΕΛΛΑΔΑ

Ποινική δίωξη για τα επεισόδια έξω από τη ΔΕΘ

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκαν να δικαστούν οι πέντε συλληφθέντες για τα επεισόδια που έγιναν έξω από τη ΔΕΘ, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό. Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, κατοχή κροτίδων, αντίσταση […]

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκαν να δικαστούν οι πέντε συλληφθέντες για τα επεισόδια που έγιναν έξω από τη ΔΕΘ, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, κατοχή κροτίδων, αντίσταση και απόπειρας απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Πέτρες και χημικά στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό (pics-vids)

Οι δύο από τους συλληφθέντες φορούν ρούχα με διακριτικά του ΠΑΟΚ.

Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία ώστε να προετοιμάσουν την υπεράσπισή τους ενώ στα δικαστήρια δεν εμφανίστηκε κάποια ομάδα ατόμων για να εκφράσει τη συμπαράστασή της.

13 διμοιρίες των ΜΑΤ έξω από τον ΧΥΤΑ (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις