Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης συνεχίζει με συνέπεια τις παρεμβάσεις για τη διατήρηση της καθαριότητας και τη θωράκιση της πόλης απέναντι σε ακραία καιρικά φαινόμενα. Τα συνεργεία του Δήμου πραγματοποίησαν εκτεταμένο καθαρισμό φρεατίων στην περιοχή της Κάτω Πεύκης, στο πλαίσιο των τακτικών και προληπτικών εργασιών συντήρησης του δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων.
Οι εργασίες περιλάμβαναν απομάκρυνση φερτών υλικών, φύλλων και απορριμμάτων από φρεάτια και σχάρες, προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη απορροή του νερού και να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, κ. Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε:
«Η πρόληψη είναι το κλειδί για μια ασφαλή και λειτουργική πόλη. Συνεχίζουμε οργανωμένα τον καθαρισμό φρεατίων, ξεκινώντας από την Κάτω Πεύκη, ώστε να θωρακίσουμε τη γειτονιά μας από τις έντονες βροχοπτώσεις. Ευχαριστώ τις υπηρεσίες μας για την άμεση ανταπόκριση και καλώ τους δημότες να συνεργάζονται, αποφεύγοντας να εναποθέτουν σκουπίδια και φύλλα κοντά στα φρεάτια. Η καθαρή πόλη είναι υπόθεση όλων μας».
Ο Δήμος θα συνεχίσει παρόμοιες εργασίες σε όλες τις γειτονιές, ενισχύοντας τη συνολική αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής.