Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

21

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ρωμανός για Κασσελάκη: Παραδέχεται με τον πιο ωμό τρόπο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει κυβερνητικό πρόγραμμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρωμανός για Κασσελάκη: Παραδέχεται με τον πιο ωμό τρόπο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει κυβερνητικό πρόγραμμα

Η δήλωση του Νίκου Ρωμανού για την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη σχολίασε ο Νίκος Ρωμανός, σημειώνοντας ότι «παραδέχεται με τον πιο ωμό τρόπο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει κυβερνητικό πρόγραμμα». Επιπλέον, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ υπογραμμίζει ότι ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ομολογεί ότι επί μήνες κορόιδευε τους πολίτες». Παράλληλα, τονίζει ότι το μεγαλύτερο μέρος της ανάρτησης του Στέφανου Κασσελάκη «αναλώνεται σε σφοδρές εσωκομματικές επιθέσεις κατά πρώην και νυν “συντρόφων” του», προσθέτοντας ότι «αυτά είναι δικά τους θέματα».

Η δήλωση του Νίκου Ρωμανού για την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Από τη μακροσκελή ανάρτηση του κ. Κασσελάκη από τις ΗΠΑ οφείλουμε να προσπεράσουμε το μεγαλύτερο μέρος της, το οποίο αναλώνεται σε σφοδρές εσωκομματικές επιθέσεις κατά πρώην και νυν «συντρόφων» του. Αυτά είναι δικά τους θέματα. Ωστόσο, δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο το γεγονός ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά σε μια κυνική ομολογία. Παραδέχεται επί της ουσίας, και μάλιστα με τον πιο ωμό τρόπο, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει κυβερνητικό πρόγραμμα, αναφέροντας επί λέξει: «Δεν πρόκειται αυτήν τη φορά να έχουμε ένα προεκλογικό πρόγραμμα της τελευταίας στιγμής, ένα copy paste από τα διάφορα τμήματα του κόμματος, με ισορροπίες μεταξύ των διαφόρων «τάσεων», και χωρίς επαρκή κοστολόγηση. Όχι. Θα φτιάξουμε πρόγραμμα για τα πάντα». Ομολογεί, δηλαδή, ότι επί μήνες κορόιδευε τους πολίτες.

Άπαντες πλέον αντιλαμβάνονται γιατί δεν τόλμησε να προσέλθει στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, όπως είχε επανειλημμένα προσκληθεί, προκειμένου να αντικρούσει τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου για το υπέρογκο κόστος των προτάσεων του».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις