Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νέγκα – Σάττι βράβευση: «Δεν ήταν αμήχανο για εκείνη, εγώ ήμουν αμήχανη»
LIFESTYLE

Νέγκα – Σάττι βράβευση: «Δεν ήταν αμήχανο για εκείνη, εγώ ήμουν αμήχανη»

Νέγκα - Σάττι βράβευση: «Για μένα ήταν δύσκολο να είμαι σε ένα περιβάλλον με έναν άνθρωπο που έχω διαφωνήσει πρόσφατα», πρόσθεσε η δημοσιογράφος

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε για τα Mad VMA και τη στιγμή που βράβευσε τη Μαρίνα Σάττι ως την καλύτερη ποπ καλλιτέχνιδα. Μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου», η γνωστή δημοσιογράφος δήλωσε: «Δεν είναι beef αυτό με τη Μαρίνα Σάττι. Στα social media διχαζόμαστε, είναι τεχνητό και δεν ισχύει στη ζωή». Στη συνέχεια, εξήγησε ότι δεν έχει γίνει κανένας χαμός, όπως λένε όλοι και ανέφερε πως κατά τη γνώμη της, δεν είπε κάτι κακό.

«Είναι τελείως ψεύτικο ότι έχει γίνει χαμός. Είπα “διαφωνώ” που δεν θεωρώ ότι είναι κάτι τρομερό. Και στα παιδιά μου να έλεγαν “μπράβο, αλλά διαφωνώ”, δεν θα το θεωρούσα κακό. Δηλαδή δεν σηκώνεις το ότι διαφωνώ μαζί σου;», σχολίασε. Τόνισε επιπλέον, πως η νίκη της Μαρίνας Σάττι δεν επηρεάστηκε από το γεγονός και τόνισε πως η ίδια ήταν πιο αμήχανη από την τραγουδίστρια.

«Δεν θεωρώ ότι επηρεάστηκε η νίκη της Σάττι από εμένα»

«Δεν θεωρώ ότι επηρεάστηκε η νίκη της Σάττι από εμένα. Χειρίζεται πολύ καλά αυτό που είναι αμήχανο. Εγώ ήμουν αμήχανη. Για μένα ήταν δύσκολο να είμαι σε ένα περιβάλλον με έναν άνθρωπο που έχω διαφωνήσει πρόσφατα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο μεγάλο θέμα αυτό που ειπώθηκε. Δέχομαι τα πάντα κι ότι μπορώ να κάνω λάθος. Αυτό που δεν μπορώ είναι να μην αρθρώνεις την άποψή σου με λόγια. Δεν έχω καμία τρομακτική αντίρρηση με την κοπέλα. Απλά διαφωνώ», σημείωσε η δημοσιογράφος.

Την ώρα που έδινε το βραβείο στη Μαρίνα Σάττι, της είπε: «Είμαι εδώ για να βραβεύσω, τον Καλύτερο Ποπ Καλλιτέχνη. Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ σαν τραγουδίστρια, αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα», σε μια μπηχτή για τα χασμουρητά της τραγουδίστριας στη Eurovision, που συζητήθηκαν αρνητικά, το προηγούμενο διάστημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις