Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Παρασύρθηκε από κύματα: Τραγωδία στη Ρωσία με 20χρονη κοπέλα
ΚΟΣΜΟΣ

Παρασύρθηκε από κύματα: Τραγωδία στη Ρωσία με 20χρονη κοπέλα

Παρασύρθηκε από κύματα: Αν και η παραλία ήταν κλειστή λόγω της κακοκαιρίας, η αγνοούμενη κοπέλα βρέθηκε εκεί με ένα αγόρι

Τη συγκλονιστική στιγμή που μια 20χρονη κοπέλα παρασύρθηκε από τα μανιασμένα κύματα εν μέσω κακοκαιρίας σε παραλία στο Σότσι της Ρωσίας αποτύπωσε βίντεο περαστικού. Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης, το περιστατικό σημειώθηκε στις 16 Ιουνίου και έκτοτε η 20χρονη κοπέλα δεν έχει βρεθεί.

Στο βίντεο φαίνεται η κοπέλα να είναι στην παραλία μαζί με ένα αγόρι. Αν και αρχικά βρίσκονται στην ακροθαλασσιά, κάποια στιγμή τα κύματα τους κάνουν να χάσουν την ισορροπία τους με το αγόρι αρχικά να καταφέρνει να ανασύρει την κοπέλα μέσα από το νερό. Ένα δεύτερο κύμα, όμως, κάλυψε τους δύο νέους με το αγόρι να βρίσκεται πιο έξω προς την παραλία, ενώ το κορίτσι παρασύρεται και χάνεται μέσα στο νερό.

Η 20χρονη δεν έχει εντοπιστεί μέχρι και σήμερα

Ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι αν και υπήρξε κινητοποίηση των υπηρεσιών του υπουργείου Έκτακτων Αναγκών, η 20χρονη δεν έχει εντοπιστεί μέχρι και σήμερα. Όπως σημειώνουν, μάλιστα, την επίμαχη ημέρα, 16 Ιουνίου, οι παραλίες στο Σότσι ήταν κλειστές, λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε στην περιοχή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις