Μπισμπίκης για δημοσιογράφους: «Παρασιτικοί οργανισμοί – Παραλίγο να σηκώσω το χέρι μου σε άνθρωπο»

LIFESTYLE

Μπισμπίκης για δημοσιογράφους: «Παρασιτικοί οργανισμοί – Παραλίγο να σηκώσω το χέρι μου σε άνθρωπο»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Μπισμπίκης για δημοσιογράφους: «Και το τηλέφωνο σήκωσα για να αντιδράσω σε δημοσιογράφο… και το χέρι μου παραλίγο να σηκώσω», δήλωσε ο ηθοποιός

15.06.2024 | 14:58

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε για την καριέρα του, τον τρόπο ζωής του, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από κάποιον καιρό, τη Δέσποινα Βανδή και την ενόχλησή που αισθάνεται με τη δημοσιότητα στη σχέση τους. Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι». Αρχικά, για το κίνημα του MeToo ανέφερε: «Δεν με στενοχωρεί που με έναν τρόπο “έσπασε” αυτό το σπυρί, ας πούμε, και βγήκε στην επιφάνεια. Με στενοχωρεί που έμεινε μόνο στο θέατρο και δεν πήγε άλλου. Με έναν τρόπο το στοχοποίησε, λες και δεν συμβαίνει σε άλλα επαγγέλματα».

Επίσης, μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του, το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη πριν από κάποιον καιρό. Για το αν φοβήθηκε, ο Βασίλης Μπισμπίκης απάντησε: «Δυστυχώς όχι. Δεν έκοψα το κάπνισμα. Καπνίζω, αλλά πολύ λιγότερο, πίνω, αλλά πολύ λιγότερο. Προσέχω με έναν τρόπο, αλλά δεν φοβήθηκα. Ανακάλυψα μετά από αυτό το περιστατικό ότι δεν φοβάμαι τον θάνατο». Στη συνέχεια, περιέγραψε τον τρόπο ζωής του τα παλιότερα χρόνια: «Η ζωή που έκανα ήταν μες τις καταχρήσεις από 0 χρονών μέχρι και τώρα. Τον έχω πιέσει πολύ τον οργανισμό μου. Θα ήθελα να την ξαναζήσω τη ζωή, αλλά με λιγότερες απώλειες. Έχασα πολλούς φίλους. Αλλά μ’ άρεσε αυτή η αλητεία που έζησα». «Είμαι άστεγος πολιτικά αυτή την περίοδο».

«Αυτό το κυνήγι είναι κάτι που δεν θα ήθελα να ξαναζήσω»

Για τη Δέσποινα Βανδή και τη σχέση τους, ο ηθοποιός δήλωσε: «Είμαι ερωτευμένος. Απολαμβάνω τον έρωτα» και πρόσθεσε: «Δεν βάλαμε μπροστά ταμπέλες, πώς θα φανούμε, τι εικόνα θα δείξουμε, αν θα μας τραβήξουν ή όχι φωτογραφίες. Από ένα σημείο και μετά το ζούσαμε σαν να είμαστε δύο άνθρωποι κανονικοί». Σχετικά με τους δημοσιογράφους που τους ακολουθούν, ο Βασίλης Μπισμπίκης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του: «Χυδαία τα “πεσίματα”. Υπήρχε χυδαιότητα, καμία ηθική. Παρασιτικοί οργανισμοί που λειτουργούν πάνω σε ανθρώπους και ζουν μέσα από αυτούς, κριτικάρουν τις ζωές τους και σχολιάζουν. Αυτό το κυνήγι είναι κάτι που δεν θα ήθελα να ξαναζήσω. Με ποιο δικαίωμα;».

Όταν ρωτήθηκε αν αντέδρασε ποτέ σε κάτι τέτοιο, ο ηθοποιός απάντησε: «Και το τηλέφωνο σήκωσα για να αντιδράσω σε δημοσιογράφο… και το χέρι μου παραλίγο να σηκώσω. Έβλεπα τις προάλλες μία εκπομπή που έβαζαν κοιλιές και έκαναν εμένα. Πώς είναι ο Μπισμπίκης, η κοιλιά του, αν ρουφιέται. Ρε φίλε, κατ’ αρχάς ξέρεις για ποιον λόγο μπορεί να έχω εγώ κοιλιά; Μπορεί να παίρνω φάρμακα και να μην μπορώ να αδυνατίσω. Από τη μία κάνουν body shaming και από την άλλη ηθικολογούν στις εκπομπές τους».

Για ένα περιστατικό όπου ο Σάββας Πούμπουρας είχε μιμηθεί χιουμοριστικά το ζεϊμπέκικο που είχε χορέψει, ο Βασίλης Μπισμπίκης τόνισε: «Ο Σάββας Πούμπουρας με νευρίασε, δεν μου άρεσε. Από ανθρώπους που γνωρίζεις, γιατί τον είχα γνωρίσει, να βγαίνουν και να κάνουν αυτό το σόου. Το εισέπραξα ως χυδαιότητα, να πουλήσουμε δηλαδή κάτι σε σχέση με μία άλλη προσωπικότητα. Εννοείται ότι δεν μετανιώνω για το ζεϊμπέκικο που χόρεψα. Το ζεϊμπέκικο είναι ιστορία, ακόμα και ο Τσαρούχης χόρεψε ζεϊμπέκικο. Είναι βακχεία», είπε αμέσως μετά για το βίντεο όπου χόρευε το ζεϊμπέκικο και το οποίο είχε συζητηθεί αρκετά τον Μάρτιο του περασμένου έτους.

Το βίντεο με το ζεϊμπέκικο

Ο Βασίλης Μπισμπίκης υπογράμμισε ότι δεν ζητά επιβεβαίωση από τον κόσμο και ότι μόνη σημασία έχουν οι άνθρωποί του: «Δεν έχω καμία ανάγκη επιβεβαίωσης από τον κόσμο αλλά μόνο από τη Δέσποινα, τον γιο μου, την οικογένεια και τους φίλους μου. Από τους άλλους δεν με ενδιαφέρει. Θέλω να με θέλει και να τη θέλω. Θέλω πάθος. Θέλω να τη βλέπω, να τη μυρίζω, να τη ζω, να την αναπνέω», επισήμανε ο Βασίλης Μπισμπίκης στο τέλος για τη σύντροφό του.

@_natasaakr_ #vandi #mpismpikis ♬ πρωτότυπος ήχος – _natasaakr_
Exit mobile version