Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γιάννης Λοβέρδος στο Facebook: Στη μεγάλη τους πλειοψηφία οι βουλευτές της ΝΔ είναι αξιολογότατοι, αλλά…
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιάννης Λοβέρδος στο Facebook: Στη μεγάλη τους πλειοψηφία οι βουλευτές της ΝΔ είναι αξιολογότατοι, αλλά…

Η ανάρτηση του Γιάννη Λοβέρδου στο Facebook

Αιχμές εναντίον συναδέλφων του στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, χαρακτηρίζοντας τους «τενεκέδες» άφησε σε συνέντευξη του στο κανάλι της Βουλής, ο Γιάννης Λοβέρδος. Σε ανάρτησή του στο Facebook λίγη ώρα αργότερα μάζευε τη δήλωσή του αυτή, εξηγώντας τι ήθελε να πει. «Υπάρχουν και τενεκέδες στη Κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Στη μεγάλη τους πλειοψηφία οι βουλευτές της ΝΔ είναι αξιολογότατοι. Δεν υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία τενεκέδες; Σε όλες τις ΚΟ υπάρχουν και καλοί και κακοί», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους γνώριζα καν και τους βλέπω συνεπέστατους, έχουν άποψη και αυτοί οι άνθρωποι απορώ γιατί δεν έχουν αξιοποιηθεί ακόμα». Ο κ. Λοβέρδος παραδέχθηκε επίσης πως το ποσοστό του κόμματος στις τελευταίες εθνικές εκλογές, δημιούργησε αλαζονεία και οδήγησε ορισμένους στο να «καβαλήσουν το καλάμι».

Ο κ. Λοβέρδος άφησε επίσης αιχμές σε εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς λέγοντας πως είναι σφόδρα αντίθετος με αυτούς, καθώς «δεν μπορούσαν να βγουν με ψήφο και πήγαιναν με το αξίωμα του υπουργού στις περιφέρειες να εκλεγούν βουλευτές. Αυτό το θεωρώ ανήθικο», είπε.

Η ανάρτηση του Γιάννη Λοβέρδου στο Facebook

«Καλημέρα σας. Σήμερα στην εκπομπή «Πρωινή Επισκόπηση» στο κανάλι της Βουλής ερωτήθηκα από τους δημοσιογράφους αν η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ δεν έχει «πάγκο» και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται κοινοβουλευτικά πρόσωπα στην κυβέρνηση γιατί δεν αξίζουν, τόνισα ότι η ΚΟ της ΝΔ είναι η καλύτερη που υπάρχει και τα περισσότερα μέλη της είναι εξαιρετικά και πρέπει αυτά πρωτίστως να χρησιμοποιούνται σε ένα κυβερνητικό σχήμα. Αυτή είναι η γνώμη μου. Φυσικά θα υπάρχουν και βουλευτές που δεν αξίζουν, όπως σε όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες, όπως σε κάθε κοινωνία. Εν τη ρύμη του λόγου σε μια ζωντανή συζήτηση προφανώς παρερμηνεύτηκε, ενδεχομένως κι εκ του πονηρού, η τοποθέτηση μου. Και γι’ αυτο δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ το λάθος μου και να ζητήσω συγγνώμη. Το βέβαιο είναι ότι η ΚΟ αποτελείται στην συντριπτική της πλειονότητα από αξιολογότατα στελέχη, που εκτιμώ ότι όλα τους μπορούν να γίνουν κι υπουργοί κι υφυπουργοί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις