Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καινούργιου πλαστικές: Το σημείο του σώματος που δεν έχει αλλάξει η παρουσιάστρια
LIFESTYLE

Καινούργιου πλαστικές: Το σημείο του σώματος που δεν έχει αλλάξει η παρουσιάστρια

Καινούργιου πλαστικές: Ο γιατρός της είπε «Κατερίνα, είναι το μόνο σημείο που δεν παίρνει χειρουργείο», ανέφερε η παρουσιάστρια

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ποιο σημείο του σώματός της θα ήθελε να αλλάξει. Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», την οποία και παρουσιάζει, και ανέφερε πως αυτό που θα ήθελε να αλλάξει με τη βοήθεια πλαστικού χειρουργού είναι οι γάμπες της.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Οι γάμπες μου δεν έχουν αλλάξει τόσα χρόνια, είναι οι ίδιες. Πλάκα πλάκα, έχω πάει στον πλαστικό, να σας πω να γελάσετε. Και με ρώτησε “τι δεν σας αρέσει πάνω σας;”. Εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες που έχουν πολύ αδύνατες γάμπες».

«Του είπα “τι κάνουμε;”»

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πχ, μου αρέσουν οι γάμπες της Σπυροπούλου που είναι αδύνατες. Του είπα ότι οι γάμπες μου είναι μονόπατες. Είναι λίγο πιο χοντρούλες οι δικές μου». Όπως είπε ωστόσο, ο χειρουργός της απάντησε ότι είναι το μόνο σημείο στο σώμα της που δεν μπορεί να πειράξει. «Του είπα “τι κάνουμε;” και μου είπε “Κατερίνα, είναι το μόνο σημείο που δεν παίρνει χειρουργείο”. Είναι κατασκευαστικό κι είναι το κόκκαλο», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις