Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κασσελάκης – ΠΑΣΟΚ: Πρόσκληση στο κόμμα για συνεργασία σε προτάσεις νόμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης – ΠΑΣΟΚ: Πρόσκληση στο κόμμα για συνεργασία σε προτάσεις νόμου

Κασσελάκης - ΠΑΣΟΚ: «Ας ξεκινήσουμε από αυτό. Υπάρχουν ζητήματα όπως ο ΦΠΑ στα οποία μπορούμε να συμφωνήσουμε», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Πρόσκληση για κοινοβουλευτική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ σε προτάσεις νόμου απηύθυνε ο Στέφανος Κασσελάκης. «Ας ξεκινήσουμε από αυτό. Υπάρχουν ζητήματα όπως ο ΦΠΑ στα οποία μπορούμε να συμφωνήσουμε», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Δήλωσε πως έχει λάβει τα μηνύματα που του έστειλε η κάλπη των εκλογών και είπε «mea culpa» για την προβολή των σπιτιών του.

«Δεν πετάω από τη χαρά μου, αλλά είναι ένα καλό αποτέλεσμα, από τα καλύτερα σε σύγκριση με τα κόμματα της Αριστεράς στην Ευρώπη», «είμαι πολύ περήφανος που δεν χρειάζεται να απολογηθώ για τη βάση του κόμματός του» είπε ο κ. Κασσελάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά».

Σχετικά με τις παρεμβάσεις του Διονύση Τεμπονέρα

Παράλληλα έστειλε μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος λέγοντας «όποιος δεν θέλει, δεν μένει στον ΣΥΡΙΖΑ», απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις παρεμβάσεις του Διονύση Τεμπονέρα. «Αύριο θα ανακοινώσω γενικότερα τις σκέψεις μου στην ΚΟ», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και τόνισε ότι θα υπάρξει Συνέδριο στις αρχές Οκτωβρίου. «Βεβαίως θα υπάρξουν κατασταστικές αλλαγές… αν η βάση επιθυμεί στο μέλλον να υπάρξει νέος Κασσελάκης, θα υπάρξει», τόνισε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις