Τομ Κρουζ Ελλάδα: Τι έκανε στην Αθήνα ο σούπερ σταρ;

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τομ Κρουζ Ελλάδα: Τι έκανε στην Αθήνα ο σούπερ σταρ;

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ο Τομ Κρουζ προσγειώθηκε την Τετάρτη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με το ιδιωτικό του αεροσκάφος να «παρκάρει» στη Θεσσαλονίκη.

11.06.2024 | 09:04

Προ ημερών, ο Τομ Κρουζ προσγειώθηκε στη Μεγάλη Βρετανία, για γυρίσματα της τελευταίας έκδοσης της σειράς Mission Impossible. Οι κάμερες τον συνέλαβαν στο London Heliport, ελικοδρόμιο στο κεντρικό Λονδίνο να προσπαθεί να μπει σε λάθος αυτοκίνητο.

Για την ακρίβεια, ήταν αυτό του Βρετανού πρωθυπουργού, Ρίσι Σουνάκ. Προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα, εκείνη… δεν υπάκουε και με τη βοήθεια τρίτων ο σούπερ σταρ κατάλαβε πως το δικό του αυτοκίνητο ήταν άλλο.

Το βράδυ της Τετάρτης o 61χρονος superstar έφτασε στην Ελλάδα

Για την ακρίβεια, στην Αθήνα. Το αεροσκάφος του ωστόσο, ‘ξανασηκώθηκε’ για να κατευθυνθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Αυτό που συνέβη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Όμορφα Ταξίδια, είναι πως ο Κρουζ πιλοτάρισε ο ίδιος το learjet του από τη Μεγάλη Βρετανία στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Μετά την αποβίβασή του οι πιλότοι του το πήγαν στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο αερολιμένας της Αττικής δεν έχει τη δυνατότητα να προσφέρει σε ιδιωτικά αεροσκάφη χώρους στάθμευσης για διάστημα μεγαλύτερο των 10 ωρών.

Η κατάσταση στα δημοφιλή νησιά είναι ακόμα πιο περιορισμένη -λόγω της μικρότερης χωρητικότητας και της τεράστιας ζήτησης και δη τα καλοκαίρια.

Έτσι, το αεροσκάφος του Κρουζ κατευθύνθηκε στο αεροδρόμιο που προσφέρει αυτήν την πολυτέλεια, έως ότου το καλέσει πίσω ο ιδιοκτήτης του για να συνεχίσει το ταξίδι του.

 

Ετικέτες
Exit mobile version