Γρηγόρης Αρναούτογλου κιλά: «Δεν θέλω να ντρέπομαι γι’ αυτό»

LIFESTYLE

Γρηγόρης Αρναούτογλου κιλά: «Δεν θέλω να ντρέπομαι γι’ αυτό»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ελένη Γεωργούλια

Γρηγόρης Αρναούτογλου κιλά: «Πάει από το καλό έως το καλύτερο»

11.06.2024 | 14:14

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στην εκλογή του αδελφού του Σάκη Αρναούτογλου στην Ευρωβουλή, τη νέα του ταξιδιωτική εκπομπή, τα κιλά του και άλλα, στην κάμερα του «Πρωινού». Στην αρχή, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε για τον αδελφό του πως «Πιστεύω πάρα πολύ τον Σάκη και τον ψήφισα. Μόνο αυτός ξέρει τι αγώνα έκανε. Ο Σάκης είναι μία περίπτωση ενός ανθρώπου που ξεκίνησε μόνος του την ιστορία, χωρίς να υπάρχουν άνθρωποι από πίσω. Το έκανε πολύ ρομαντικά. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει στην ΕΡΤ3 πάρα πολλά χρόνια. Φαντάσου ότι έπαιρνε το ΚΤΕΛ για να μετακινηθεί από χωριό σε χωριό. Δεν δέχτηκε ούτε ένα ευρώ από εμένα. Μου είπε ότι θα το κάνει μόνος του όσο αντέχει. Όλα αυτά τα χρόνια ο Σάκης είναι ένας δημόσιος υπάλληλος που παίρνει 900 ευρώ στην ΕΡΤ3». Στην πορεία, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρωτήθηκε αν κουράζεται από τις τόσες πολλές υποχρεώσεις που έχει, καθώς κάνει ραδιόφωνο, βραδινή εκπομπή, τηλεπαιχνίδι και ταξιδιωτική εκπομπή. «Κουράζομαι, αλλά μου αρέσει αυτό που κάνω.

Αν νιώθω ότι αυτό το πράγμα δεν μπορώ να το κάνω, θα σταματήσω. Όταν τελειώσει αυτή η ιστορία και μου πουν ότι αυτό που βγάζεις στην τηλεόραση δεν είναι καλό θα το σταματήσω. 50 χρονών είμαι ακόμα», απάντησε ο παρουσιαστής. Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως «Για να είμαστε ειλικρινείς, το μόνο που δεν με βοηθάει είναι τα κιλά. Έχω βάλει παραπάνω κιλά και δεν μπορώ να κινηθώ όπως θέλω. Παλιότερα που ήμουν πιο αδύνατος, μπορούσα να κατεβαίνω γρήγορα από το αυτοκίνητο, να κάνω μπάνιο, να πηδάω από τους βράχους, να ανεβαίνω τα κατσάβραχα, ενώ τώρα είναι λίγο πιο δύσκολο. Με τη βοήθεια του Θεού, όμως, πάλι θα τα καταφέρω. Έχω αποφασίσει ότι αυτό είναι το σώμα μου και δεν θέλω να ντρέπομαι καθόλου γι’ αυτό. Έτσι είναι το σώμα μου.

«Προσπαθώ να αγαπάω τον εαυτό μου»

Σίγουρα όμως για θέματα υγείας, είναι σημαντικό να προσπαθήσω να χάσω κάποια κιλά. Γιατί ας μην γελιόμαστε τα πολλά κιλά, όσο περνάνε και τα χρόνια, αλλά και στα μικρά παιδιά, γιατί βλέπουμε για την παιδική παχυσαρκία τι λένε οι γιατροί δεν κάνει καλό». «Προσπαθώ να αγαπάω τον εαυτό μου», σημείωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Τέλος, για τον φίλο του, Δημήτρη Σταρόβα, και το εγκεφαλικό που υπέστη πριν από κάποιον καιρό σχολίασε ότι «Μιλάω κάθε ημέρα με την Άννα [σ.σ. Σταθάκη]. Πάει από το καλό έως το καλύτερο. Μιλήσαμε προχθές, κάνει τον δικό του αγώνα και είναι απίστευτος ο αγώνας που κάνει».

Exit mobile version