Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

22

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κασσελάκης πόθεν έσχες: Επίθεση σε Σκέρτσο μέσω TikTok
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης πόθεν έσχες: Επίθεση σε Σκέρτσο μέσω TikTok

Κασσελάκης πόθεν έσχες: Τόση πολλή κοροϊδία δεν έχει ξανασυμβεί στον τόπο μας

«Τόση πολλή κοροϊδία, σε τόσο πολλούς, και για τόσο πολύ χρονικό διάστημα, δεν έχει ξανασυμβεί στον τόπο μας», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή αναφορά του ‘Ακη Σκέρτσου σε συνέντευξη του. «Υπουργός Επικρατείας! Βρήκε γιατί το ίδιο απορρυπαντικό έχει φτηνότερα στη Γερμανία από ό,τι στην Ελλάδα: Έχει υποδεέστερη σύνθεση! Η ίδια μάρκα. Η ίδια συσκευασία. Τα ίδια γραμμάρια. Όμως, μέσα στο κουτί που πωλείται στη Γερμανία οι κόκκοι είναι υποδεέστεροι! Γιατί είναι γνωστό ότι εμείς εδώ στην Ελλάδα αγοράζουμε μόνο κόκκους που έχουν τα πτυχία τους, το πιάνο τους, τα γαλλικά τους», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Ο κ. Κασσελάκης αναφέρεται επιπλέον και στο ελληνικό κρητικό λάδι, λέγοντας ότι «εμείς το εξάγουμε» και πως όμως «οι Έλληνες το πληρώνουμε 18,14 ευρώ το λίτρο», ενώ «οι Γάλλοι με τον διπλάσιο μισθό το πληρώνουν 13,5 ευρώ το λίτρο».

«Τόση πολλή κοροϊδία, σε τόσο πολλούς, και για τόσο πολύ χρονικό διάστημα, δεν έχει ξανασυμβεί στον τόπο μας. Νομίζω ότι είναι ώρα να απαντήσουμε με δύο λέξεις: έχουμε αξιοπρέπεια», αναφέρει καταληκτικά ο κ. Κασσελάκης.

@skasselakis♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Σκέρτσος: Ο Κασσελάκης προβάλλει με προκλητικό τρόπο την περιουσία του, αλλά δεν γνωρίζουμε από που προέρχεται

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή του στο «Οne Channel», ο Άκης Σκέρτσος άσκησε οξεία κριτική κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανου Κασσελάκη, για το θέμα του πόθεν έσχες του. Όπως σημείωσε ο Άκης Σκέρτσος, «ο κ. Κασσελάκης κομίζει, κατά τον ίδιο, το νέο, το άφθαρτο, το απόλυτα διαφανές. Έχουμε φθάσει μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές και ως αρχηγός που έχει εκλεγεί εδώ και αρκετούς μήνες, ακόμη δεν γνωρίζουμε ποια είναι η οικονομική κατάστασή του. Ακόμη περιμένει και επικαλείται την τελευταία προθεσμία του νόμου για να καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα, για να μπορέσουμε να γνωρίζουμε ως πολίτες που εμπιστευόμαστε τους πολιτικούς μας, ποια είναι η οικονομική κατάστασή του».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις