Κέιτ Μπλάνσετ: Τι αποκάλυψε για τον τίτλο της νέας της ταινίας «Rumours»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κέιτ Μπλάνσετ: Τι αποκάλυψε για τον τίτλο της νέας της ταινίας «Rumours»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κέιτ Μπλάνσετ: Σε δηλώσεις της στη συνέχεια στο Variety

24.05.2024 | 07:27

Αποκάλυψη από την γνωστή ηθοποιό Κέιτ Μπλάνσετ για τον τίτλο της νέας της ταινίας, «Rumours» στην οποία πρωταγωνιστεί. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου στο Φεστιβάλ των Καννών η Μπλάνσετ ο τίτλος της ταινίας, η οποία είναι πολιτική κωμωδία, δόθηκε από το άλμπουμ των Fleetwood Mac του 1977.

Η Κέιτ Μπλάνσετ σε δηλώσεις της στη συνέχεια στο Variety εξήγησε: «Πραγματικά επιβεβαίωσα κάτι με τον Γκάλεν Τζόνσον χθες το βράδυ και είναι περίεργο που δεν αναφέρθηκε ποτέ στην πρόβα, το οποίο είναι: “Γιατί αυτή η ταινία έχει τον τίτλο Rumours;”. Και ο σύζυγός μου είχε πει: “Είναι από το άλμπουμ των Fleetwood Mac;” Και είπες: “Ναι είναι”». Η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας πολιτικών που συγκεντρώνονται σε μια Σύνοδο Κορυφής της G7 και έχουν την αποστολή να διαμορφώσουν μια ομαδική δήλωση, αλλά μπλέκονται σε ακολασίες και ερωτικές σχέσεις.

Ο Γκάλεν Τζόνσον συνέχισε εξηγώντας: «Το άλμπουμ “Rumours” ήταν δημιουργικά γεμάτο και όλοι κοιμόντουσαν μεταξύ τους, οπότε έχει νόημα ο τίτλος. Κανείς δεν το αμφισβήτησε. Νομίζαμε ότι οι άνθρωποι, παραγωγοί και χρηματοδότες, θα έλεγαν: «Γιατί Rumours;», αλλά κανείς δεν το αμφισβήτησε ποτέ, οπότε έγινε ο τίτλος».

Ετικέτες
Exit mobile version