Λουλούδης παπούτσια: Τι είπε ο Γιάννης, για τα viral αθλητικά με το έμβλημα της ΝΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λουλούδης παπούτσια: Τι είπε ο Γιάννης, για τα viral αθλητικά με το έμβλημα της ΝΔ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Γιάννης Λουλούδης: Τι είπε για τα viral παπούτσια του Κυριάκου Μητοτάκη με το έμβλημα της ΝΔ

24.05.2024 | 19:31

Ο 20χρονος Γιάννης Λουλούδης ο οποίος χθες έγινε viral για την πρωτότυπη σκέψη του να φτιάξει παπούτσια σνίκερ με το έμβλημα της Νέας Δημοκρατίας και να το δωρίσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μίλησε σήμερα στο Mega. Βέβαια, χθες δεν ήταν η πρώτη φορά που ο νεαρός δημιουργός σχολιάστηκε για μια ιδιαίτερη έξυπνη ιδέα που είχε. Στα 17 του χρόνια είχε ξεχωρίσει και πάλι για τα σνίκερ παπούτσια που έφτιαξε με το σήμα του ΠΑΣΟΚ. Το εν λόγω παπούτσι μάλιστα είχε διατεθεί στην αγορά και όταν εξαντλήθηκε έγινε συλλεκτικό. Ο νεαρός δημιουργός μίλησε στο Mega για τα τελευταία παπούτσια που έφτιαξε στον Κυριάκο Μητσοτάκη με τη λέξη «ντολμαδάκια» και το πρόσωπο του Πρωθυπουργού.

Μίλησε με τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Ουσιαστικά εγώ προσπαθώ να κάνω μια σάτιρα μέσα από αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Λουλούδης και αποκάλυψε ότι μίλησε διαδικτυακά με τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο και κανόνισαν τη συνάντηση. Ο κ Λουλούδης είπε ότι ο Πρωθυπουργός φοράει νούμερο 46 στα παπούτσια ενώ προς απογοήτευση του κοινού, είπε ότι το παπούτσι με το σήμα της ΝΔ δεν υπάρχει προς πώληση καθότι τα έκανε custom, ειδικά για τον Πρωθυπουργό.

Έφτιαξε τρία ζευγάρια παπούτσια με το σήμα της ΝΔ

Συμπλήρωσε ότι έφτιαξε τρία ζευγάρια παπούτσια με το σήμα της ΝΔ. Τα ένα ζευγάρι πήγε στον κ Μητσοτάκη, το άλλο στον γιο του τον Κωνσταντίνο και το τρίτο το κράτησε ο ίδιος. Ερωτηθείς τέλος αν θα φτιάξει παπούτσια και για τα άλλα κόμματα είπε ότι «ίσως το επόμενο να είναι με τον κ. Κασσελάκη, θα δείξει». «Θα πρέπει να το σκεφτώ να το ψάξω, να φτιάξω κάτι ωραίο», πρόσθεσε.

 

Exit mobile version