Ζώδια σήμερα 24 / 5: Προβλέψεις για την Παρασκευή

PLUS

Ζώδια σήμερα 24 / 5: Προβλέψεις για την Παρασκευή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ελένη Γεωργούλια

Ζώδια σήμερα 24 / 5: Πώς θα είναι η μέρα σου

24.05.2024 | 11:35

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και έχεις καλή διάθεση, είσαι ιδιαίτερα παραγωγική, φροντίζεις τα επαγγελματικά θέματα σου, βάζεις τάξη στη ζωή σου και φροντίζεις τα οικονομικά σου. Οι συζητήσεις είναι κυρίως χαλαρές και διαπιστώνεις πως έχεις υποστηρικτικούς ανθρώπους γύρω σου. Η μέρα με τον ερωτικό σου σύντροφο περνά ευχάριστα καθώς μοιράζεστε σκέψεις και προβληματισμούς. Εάν είσαι μόνος, αισθάνεσαι ένα απροσδιόριστο κενό και θα ήταν προτιμότερο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου.

Ταύρος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της διασκέδασης και τα συναισθήματα σου είναι έντονα, ίσως και λίγο ακραία. Τα παιχνίδια και οι εκτροπές σε ελκύουν περισσότερο από ότι συνήθως, ενώ σκέφτεσαι πολύ την καριέρα σου και σήμερα αναλύεις ή εξετάζεις τα πράγματα, όμως όχι σε σημείο να αγχώνεσαι. Κρατάς μια συναισθηματική απόσταση ασφαλείας προς το παρόν και είναι καλύτερο να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να απασχοληθείς με μια εφαρμόσιμη ιδέα ή έργο, ή ακόμα και ένα θέμα προς επίλυση. Σε ενδιαφέρει να εξερευνήσεις περαιτέρω κάποια πράγματα και νιώθεις ευχάριστα φιλόδοξος. Είναι μια καλή στιγμή για να αναπτύξεις μια επικεντρωθείς σε ένα έργο. Η σημερινή μέρα έχει ισχυρές ενέργειες ισορροπίας. Το να βάλεις έναν εφικτό, καλά υπολογισμένο στόχο, ακόμα κι αν είναι μικρός, μπορεί να σε παρακινήσει περισσότερο. Η συναισθηματική σου ζωή ίσως σε προβληματίζει περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε.

Καρκίνος

Είσαι ιδιαίτερα ανοιχτός στο να συζητάς ή να αναλύεις πολύ προσωπικά θέματα σήμερα και αύριο, αν και μπορεί να είσαι λίγο αποστασιοποιημένος απ’ όλα αυτά. Μπορεί να προσπαθείς να ξεκαθαρίσεις τους στόχους σου σε μια συνεργασία ή να δεις πιο ξεκάθαρα τις δικές σου ανάγκες πέρα από τους άλλους. Οι ανακαλύψεις είναι πιθανό να είναι συναισθηματικής ή προσωπικής φύσης. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των επικοινωνιών σου κι αυτό εξυπηρετεί τις επαφές σου.

Λέων

Σήμερα νιώθεις βαθύτερη φιλοδοξία και κίνητρο για να βελτιώσεις την εργασία σου, τις καθημερινές σου συνήθειες ή την υγεία σου. Οι διελεύσεις είναι επίσης υποστηρικτικές για φιλίες και συνεργασίες. Διαχειρίζεσαι καλά το χρόνο σου και ένας μέτριος ρυθμός είναι το καλύτερο που μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου. Υπάρχει μεγαλύτερη εστίαση σε χρήματα, υπάρχοντα και επιχειρηματικά σχέδια. Η συναισθηματική σου ζωή περνά ίσως σε δεύτερη μοίρα.

Παρθένος

Σήμερα οι προσωπικές παρορμήσεις τείνουν να επισκιάζουν τις περισσότερες ανησυχίες σου. Υπάρχει μια τάση να λειτουργείς περισσότερο με τη λογική παρά με το συναίσθημα κι αυτό σου προσφέρει ικανοποίηση. Οι απαντήσεις σου στους άλλους μπορεί να σε εκπλήξουν και να ξεκινήσεις να εστιάζεις στη δική σου διαδικασία σκέψης, ακόμα κι αν αρχικά διαφωνείς. Εάν είσαι μόνος συναισθηματικά, απόφυγε σκέψεις που αφορούν το παρελθόν.

Ζυγός

Μπορεί να νιώσεις μια πιο βαθιά ανάγκη για προσωπικό ή επιπλέον χρόνο, για να ανασυνταχτείς συναισθηματικά. Είναι μια περίοδος του μήνα για να εξερευνήσεις τον εσωτερικό κόσμο σου. Οι ήπιες δραστηριότητες και οι ευχάριστες ασχολίες ταιριάζουν καλύτερα και το να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με ηρεμία θα σε βοηθήσει. Οι σκέψεις και οι συζητήσεις τείνουν να περιστρέφονται γύρω από τον έρωτα, τις σχέσεις, την ευχαρίστηση και τα συναισθήματα.

Σκορπιός

Είσαι σε εξαιρετική θέση για να αποκτήσεις φιλοδοξίες και πάθος για ένα έργο ή προσωπικό ενδιαφέρον αυτές τις μέρες. Είσαι επίσης ιδιαίτερα ελκυστικός, πειστικός και συναρπαστικός. Τα θέματα σχέσεων που συζητιούνται τώρα τείνουν να έχουν έναν ελαφρύ χαρακτήρα και μπορεί να νιώσεις καλύτερα κάνοντας ένα βήμα πίσω για να σκεφτείς ή να αναλύσεις τα συναισθήματα σου, ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με την οικογένεια και τα προσωπικά ζητήματα. Οι σημερινές διελεύσεις τείνουν να σχετίζονται με τους στόχους σου για προσωπική ευτυχίας.

Τοξότης

Είσαι σε εξαιρετική θέση για να σχεδιάσεις στρατηγικές και να βρεις απόλαυση στη δημιουργία ενός γενικού σχεδίου. Οι συζητήσεις και οι επικοινωνίες είναι στο επίκεντρο. Είναι μια καλή μέρα για την επίλυση προβλημάτων που είναι είτε μηχανικά είτε πνευματικά. Ταυτόχρονα οι διελεύσεις βοηθούν στην ανάλυση συναισθηματικών ζητημάτων, αλλά ίσως μόνο επιφανειακά, καθώς η μέρα ευνοεί την πιο ανάλαφρη σκέψη.

Αιγόκερως

Έχεις την τάση να υιοθετείς μια μέτρια, ισορροπημένη προσέγγιση στη ζωή σου σήμερα. Προσωπικά ζητήματα ή περιουσιακά θέματα μπορεί να είναι ένα μεγάλο θέμα αυτές τις μέρες και είναι ώρα για αναθεώρηση και όχι για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Οι γύρω σου μπορεί να μη μπορούν να αγγίξουν βαθιά ζητήματα μαζί σου, καθώς μπορεί να διστάζεις λίγο να ανοιχτείς για προσωπικά θέματα προς το παρών. Υπάρχει ενθουσιασμός με νέες γνωριμίες που ίσως προκύψουν.

Υδροχόος

Οι γύρω σου φαίνονται συνεργάσιμοι σήμερα, αλλά καθώς κι εσύ λειτουργείς στο παρασκήνιο αυτή τη στιγμή και νιώθεις πιο άνετα με αυτόν τον τρόπο. Η χαλάρωση και η κοινές δραστηριότητες που σε βοηθούν να ανασυγκροτηθείς, να χαλαρώσεις και να ανανεωθείς είναι αυτό που χρειάζεσαι. Μπορεί επίσης να σε επηρεάσουν με αναμνήσεις ή οι καταστάσεις να σε οδηγούν στη συναισθηματική αναπόληση. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση περνάς με τον αγαπημένο σου μια ήρεμη βραδιά.

Ιχθύες

Οι διελεύσεις ενθαρρύνουν πιο ανάλαφρη προσέγγιση και έχεις την ανάγκη να αναλύσεις ή να εξετάσεις θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα και τη φιλία. Οι σκέψεις σχετικά με τα συναισθηματικά σου σε προβληματίζουν, κάτι που μπορεί να είναι χρήσιμο αρκεί να τα εξερευνήσεις με τη λογική. Οι συνεργασίες κυλούν ομαλά και οι κοινωνικές σχέσεις ευνοούν τα σχέδια σου. Συναισθηματικά βρίσκεται ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον.

Πηγή: Tlife.gr

Ετικέτες
Exit mobile version