Ισμήνη Καλέση για Βλαχοπούλου: Αδιάφορο το να παίζεις δίπλα της, εγώ είχα απογοητευτεί

LIFESTYLE

Ισμήνη Καλέση για Βλαχοπούλου: Αδιάφορο το να παίζεις δίπλα της, εγώ είχα απογοητευτεί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Είχε ένα γυαλί μπροστά της που όσο και να το χτύπαγες, δεν σε άκουγε, πρόσθεσε η ηθοποιός

24.05.2024 | 20:36

Η Ισμήνη Καλέση μίλησε για τη συνεργασία της με τη Ρένα Βλαχοπούλου και τους ηθοποιούς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, που συνάντησε στα πρώτα της βήματα στην υποκριτική. Όταν ρωτήθηκε για τη Ρένα Βλαχοπούλου και τη συνεργασία τους, η ηθοποιός τόνισε ότι ήταν αδιάφορο και τελικά, η συμπεριφορά της την απογοήτευσε. «Αδιάφορο το να παίζεις δίπλα στη Ρένα Βλαχοπούλου, είχε ένα γυαλί μπροστά της. Το χτύπαγες, τοκ τοκ, αλλά δεν άκουγε τίποτα» ανέφερε στην αρχή.

Ισμήνη Καλέση: «Οι γυναίκες σήμερα μου φαίνονται άσχημες, ίδιες και ηλίθιες»
Γκαρσονιέρα για δέκα – Η απίθανη ιστορία της Ισμήνης Καλέση

Στην πορεία, η Ισμήνη Καλέση τόνισε: «Την ταινία την έκανε, κοίταζε τον εαυτό της πολύ, δεν είχε επαφή με τα υπόλοιπα. Ενώ στη “Γκαρσονιέρα για Δέκα” που ήταν ο Δαδήρα ο υπέροχος σκηνοθέτης και με είχε πάει ο Ανδρέας Φιλιππίδης… άλλοι άνθρωποι αυτοί δεν ξαναέρχονται. Εκεί είχαμε επικοινωνία γι’ αυτό είχε επιτυχία η ταινία. Γιατί πριν γυρίζουμε τη σκηνή πεθαίναμε στο γέλιο μεταξύ μας».

Πίσω στη συνεργασία της με τη Ρένα Βλαχοπούλου, η Ισμήνη Καλέση ανέφερε: «Εγώ με τη Βλαχοπούλου είχα απογοητευτεί. Δεν με αλλάζει όμως σαν άνθρωπο, την περνάω».

 

Exit mobile version