Εύβοια: Στο νοσοκομείο μαθητές 13 και 16 ετών έπεσαν στο κενό από μπαλκόνια

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εύβοια: Στο νοσοκομείο μαθητές 13 και 16 ετών έπεσαν στο κενό από μπαλκόνια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πώς έγιναν τα περιστατικά

24.05.2024 | 21:51

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκαν δύο ανήλικοι που έπεσαν από μπαλκόνια στην Εύβοια, ωστόσο η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία. Πρόκειται για δύο περιστατικά, το πρώτο αφορά στην πτώση 16χρονου από μπαλκόνι σπιτιού στην Αμάρυνθο και το δεύτερο στην πτώση 13χρονου από μπαλκόνι ανεγειρόμενης οικοδομής που βρίσκεται σε χωριό έξω από τη Χαλκίδα. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν οι ανήλικοι ήταν καθησυχαστικά.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/5/2024) σε χωριό της Αμαρύνθου. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα evianews.com ο 16χρονος μαθητής βρισκόταν στη βεράντα του σπιτιού του σπιτιού του στον δεύτερο όροφο και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό. Αποτέλεσμα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο ΓΝ Χαλκίδας.

Συναγερμός σε χωριό κοντά στη Χαλκίδα

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, άλλος ένας ανήλικος έπεσε στο κενό. Ο 13χρονος, έπεσε από μπαλκόνι ανεγειρόμενης οικοδομής σε χωριό έξω από τη Χαλκίδα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν χτύπησε σοβαρά.

Ετικέτες
Exit mobile version