«And Just Like That» 2024: Πώς ντύνεται η Κάρι Μπράντσο του «Sex and the City» στα 59 της

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«And Just Like That» 2024: Πώς ντύνεται η Κάρι Μπράντσο του «Sex and the City» στα 59 της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

«And Just Like That» 2024: Τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν έχουν ξεκινήσει

23.05.2024 | 06:31

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μοιράστηκε μερικές νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου, πολυαναμενόμενου κύκλου τού «And Just Like That». Τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν έχουν ξεκινήσει στη Νέα Υόρκη και η ηθοποιός και παραγωγός της συνέχειας του αγαπημένου «Sex and the City» αποφάσισε να δώσει μια πρώτη ματιά από τις νέες περιπέτειες της «Κάρι Μπράντσο». Η 59χρονη ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών, δείχνοντας στους θαυμαστές τα νέα μοδάτα outfit που θα φορέσει η ηρωίδα της στα νέα επεισόδια της σειράς του HBO. Την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων, η SJP μοιράστηκε το πρώτο σύνολο της «Κάρι», μια ροζ φούστα και ένα βεραμάν πουκάμισο με φιόγκο, ενώ κρατά μια στιλάτη τσάντα και φορά γαλάζιες γόβες.

Σε άλλη φωτογραφία, φορά ένα τεράστιο καρό καπέλο και ένα πολύχρωμο φόρεμα, ξύλινες σαγιονάρες, ενώ κρατά μια λευκή, πάνινη τσάντα που έχει μέσα ένα βιβλίο. Στις τελευταίες φωτογραφίες, η σταρ φορά ένα διάφανο, τούλινο φόρεμα με λουλούδια και κορσέ, ενώ διαγράφονται από μέσα τα μαύρα εσώρουχά της. «Ημέρα 7η. Νέα Υόρκη, εξωτερικό. Ήδη γυρίσαμε την πρώτη σκηνή. Σε γερανό. Αλλάζω για την επόμενη σκηνή», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. Η ηθοποιός έκανε γυρίσματα και με τον συμπρωταγωνιστή της, τον 63χρονο Τζον Κορμπέτ, που υποδύεται τον «Έινταν Σο», τον δεύτερο μεγάλο έρωτα της «Κάρι», μετά τον Mr. Big. Το ζευγάρι, του οποίου οι χαρακτήρες έβγαιναν και χώριζαν από τις μέρες του «Sex and the City», φαινόταν να είναι ξανά μαζί, χαμογελώντας και γελώντας.

NEW YORK, NEW YORK – MAY 21: John Corbett reunites with Sarah Jessica Parker on the set of ‘And Just Like That’ on May 20, 2024 in New York City. (Photo by Gotham/GC Images)

Exit mobile version