Τζένιφερ Λόπεζ: Νιώθω πολύ παρεξηγημένη μερικές φορές

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τζένιφερ Λόπεζ: Νιώθω πολύ παρεξηγημένη μερικές φορές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Η Λατίνα σταρ μίλησε για τις ομοιότητες που έχει με τον χαρακτήρα που υποδύεται στην ταινία «Atlas»

22.05.2024 | 22:30

Τζένιφερ Λόπεζ προωθεί τη νέα της ταινία «Atlas» και σε συνέντευξη που έδωσε για τον χαρακτήρα που υποδύεται, ανέφερε πως έχουν πολλά κοινά.

Ένα από αυτά, είναι ότι κι εκείνη, όπως η ηρωίδα της «νιώθει πολύ συχνά ότι παρεξηγείται» από τον κόσμο, όπως λέει στο People.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν η Λόπεζ αναφέρεται μόνο στην ταινία ή και στην πραγματική της ζωή, αφού τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να χωρίζει με τον Μπεν Άφλεκ όλο και πληθαίνουν.

Μιλώντας στο People, η Λατίνα σταρ ανέφερε: «Είμαστε διαφορετικές, γιατί η ηρωίδα μου δεν φοράει κανένα από τα συναισθήματά της. Είναι τόσο κλειστή, συγκινούμαι καμιά φορά όταν διαβάζω το σενάριο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως ο χαρακτήρας της στην ταινία είναι «πολύ δυνατός και σίγουρος για αυτό που κάνει», ενώ είπε επίσης: «Ώρες ώρες ήταν πολύ σίγουρη, όμως υπήρχαν κι εκείνες οι φορές που έλεγε “σε παρακαλώ, άκουσέ με, πρόσεξέ με”. Σαν εμένα. Έχω νιώσει πολύ παρεξηγημένη ανά καιρούς. Μπορώ να ταυτιστώ μαζί της».

Τα σχόλια αυτά έρχονται λίγο καιρό μετά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για την κακή της συμπεριφορά, απέναντι σε υπαλλήλους, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να σώσει τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ.

 

Ετικέτες
Exit mobile version