Χρηστίδου – Μαραντίνης: Τραγουδά στο αμάξι κομμάτι του πρώην της

LIFESTYLE

Χρηστίδου – Μαραντίνης: Τραγουδά στο αμάξι κομμάτι του πρώην της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Χρηστίδου - Μαραντίνης: Η παρουσιάστρια ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο τη βλέπουμε να τραγουδά ένα καλοκαιρινό τραγούδι του πρώην συζύγου της

22.05.2024 | 10:14

Ένα βίντεο μέσα από το αυτοκίνητό της σε αρκετά ανεβασμένη διάθεση δημοσίευσε το μεσημέρι της Τρίτης (21/05) η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο τη βλέπουμε να τραγουδά και να χορεύει σε άκρως ανεβασμένη διάθεση ένα καλοκαιρινό τραγούδι που φέρει τον τίτλο «Καλοκαίρι». Το παράδοξο όμως δεν είναι ότι η Σίσσυ Χρηστίδου διασκεδάζει με ένα τραγούδι, αλλά ότι το συγκεκριμένο τραγούδι ανήκει στους Locomondo και τον πρώην σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη. Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης υπήρξαν παντρεμένοι από το 2009 μέχρι το 2019 και μαζί έχουν αποκτήσει δυο γιους. Ωστόσο, λίγα χρόνια μετά το διαζύγιό τους, οι δυο τους κατέληξαν στα δικαστήρια, με σκληρές εκατέρωθεν κατηγορίες.

Όλα αυτά δείχνουν να ανήκουν πλέον στο παρελθόν και ανάμεσά τους να έχουν βρεθεί οι κατάλληλες ισορροπίες. Πριν από λίγο καιρό, επίσης, μέσα από την εκπομπή της, τού είχε ευχηθεί χρόνια πολλά δείχνοντας ότι οι σχέσεις έχουν αποκατασταθεί. «Καλημέρα, καλωσήρθατε στην παρέα μας. Εύχομαι να έχουμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο. Θα μου επιτρέψετε να πω ένα “χρόνια πολλά’ στον μπαμπάκα μου και στον μπαμπάκα των παιδιών μου, βεβαίως, γιατί όχι; Και τον ανιψιό μου φυσικά, στο καμάρι μου», είπε συγκεκριμένα η Σίσσυ Χρηστίδου και πρόσθεσε: «Είναι των Αγίων Θεοδώρων, έχουμε μεγάλη γιορτή στο σπίτι μας. Αν έχετε κι εσείς κάποιον, να τον χαίρεστε».

Η σκληρή ανακοίνωση για τον Θοδωρή Μαραντίνη

Ένα χρόνο πριν, μετά τις δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη στον Γιώργο Λιάγκα, η Σίσσυ Χρηστίδου με μία ανακοίνωση είχε υποστηρίξει: «Έπειτα από την κοινή ανακοίνωση που κάναμε με τον πρώην σύζυγό μου, το 2019, για το τέλος της κοινής μας ζωής ως ζευγάρι, πολύ συνειδητά, είχα αποφασίσει να μην αναφερθώ ποτέ δημόσια σε γεγονότα σχετικά με το τέλος του γάμου μας, θέλοντας πρωτίστως να προστατεύσω τα δύο ανήλικα παιδιά μας, τα οποία αποτελούν για εμένα απόλυτη προτεραιότητα.

Με μεγάλη απογοήτευση και βαθιά θλίψη βλέπω πως σε αυτή την απόφαση που τηρώ ευλαβικά εδώ και 4 χρόνια είμαι πλέον μόνη μου. Το τελευταίο διάστημα, ο πρώην σύζυγός μου επιδιώκει δημόσιες εμφανίσεις, με αποκλειστικό σκοπό να μιλήσει για οικογενειακές μας υποθέσεις και να δημιουργήσει εντυπώσεις που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, όπως αυτή καταγράφεται πια και σε επίσημες δικαστικές αποφάσεις. Αποκορύφωμα η εμφάνισή του χθες, 10 Μαΐου, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα.

Λυπάμαι που αναγκάζομαι να τοποθετηθώ, ανατροφοδοτώντας μια εξαιρετικά δυσάρεστη για την οικογένειά μας κατάσταση, καθώς η σιωπή μου έχει βασικό σκοπό την προστασία των παιδιών αλλά και του ανθρώπου με τον οποίο μοιραστήκαμε 13 χρόνια κοινής ζωής και είναι πατέρας τους. Η κάλυψη των αναγκών των παιδιών κάθε γονέα είναι προτεραιότητα και πράξη ευθύνης που δεν χρειάζεται πανηγυρισμούς. Όπως αποτυπώθηκε ευκρινώς και στις δικαστικές αποφάσεις, το επίπεδο διαβίωσής μας είναι αντίστοιχο και η οικονομική συνεισφορά απέναντι στα παιδιά μας είναι ισότιμη».

«Αναγκάζομαι να προβώ σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες»

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι: «Οι διαφωνίες μας έχουν να κάνουν κυρίως με τον τρόπο σκέψης και τις κοινωνικές μας αντιλήψεις. Οι δικαστικές αποφάσεις βασίστηκαν σε στοιχεία, τα οποία παρατέθηκαν και τα οποία δε σκοπεύω να δημοσιοποιήσω, προστατεύοντας πάνω από όλα τα παιδιά μου αλλά και τον ίδιο τον πατέρα τους. Στις οικογενειακές διαφορές δεν υπάρχει χαμένος και κερδισμένος. Αυτό που μένει είναι ένας μοναχικός, επίπονος αγώνας για να βρεθεί η βέλτιστη λύση για τα παιδιά και αυτό είναι η πρωταρχική μέριμνα.

Εξαιτίας αυτής της προσπάθειας διαστρέβλωσης γεγονότων μέσα από συκοφαντικά ψεύδη που με διαβάλλουν, αναγκάζομαι να προβώ σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας, τηρώντας την αρχική μου απόφαση να μη δημοσιοποιώ προσωπικά οικογενειακά δεδομένα παρά μόνο στη δικαστική αρχή εφόσον κρίνεται απαραίτητο. Το μεγάλο κάδρο αφορά τα παιδιά μας και θα συνεχίσω να κάνω ό,τι είναι καλύτερο για το μέλλον τους, διαφυλάσσοντας με κάθε δυνατό τρόπο την οικογένειά μας από τα φώτα της δημοσιότητας».

Exit mobile version