Θηβών Αιγάλεω ξύλο: “Έδωσε γκάζι και πάτησε το σώμα του άντρα μου”

ΕΛΛΑΔΑ

Θηβών Αιγάλεω ξύλο: “Έδωσε γκάζι και πάτησε το σώμα του άντρα μου”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Θηβών Αιγάλεω ξύλο: Η γυναίκα πάλευε για να αποφύγει χτυπήματα και να προστατέψει τον άντρα της, που βρισκόταν περικυκλωμένος από τρία άτομα

22.05.2024 | 18:21

Σοκαριστική είναι η περιγραφή του ζευγαριού που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τρία άτομα στη μέση του δρόμου στη Λεωφόρο Θηβών, στο ύψος του Αιγάλεω. Τα σημάδια της επίθεσης είναι αποτυπωμένα τόσο στο πρόσωπο της γυναίκας όσο και στο σώμα του συζύγου της. Οι γιατροί του έκαναν ράμματα στο κεφάλι, καθώς είχε δεχθεί μια σειρά από κλωτσιές που του προκάλεσαν αιμορραγία και ένα πάτημα που θα μπορούσε να κόψει το νήμα της ζωής του. Για σχεδόν ένα ολόκληρο λεπτό η γυναίκα πάλευε για να αποφύγει χτυπήματα και να προστατέψει τον άντρα της, που βρισκόταν περικυκλωμένος. Ένας εκ των δραστών όχι μόνο τον πάτησε στο κεφάλι, αλλά αμέσως μετά, όταν το κινητό τηλέφωνο που βιντεοσκοπούσε το επεισόδιο έκλεισε, προσπάθησε να τον παρασύρει με το αυτοκίνητο που οδηγούσε.

“Να μην υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στη γη. Θέλω τη χειρότερη τιμωρία”. Με δάκρυα στα μάτια η γυναίκα περιγράφει στην εκπομπή “Live News” του Mega τα όσα συνέβησαν. “Όταν γύρισα τον κεφάλι είδα τον πατέρα τους να πλακώνει τον άντρα μου με τη χειρότερη βία. Εκείνη τη στιγμή σηκώθηκα να τον τραβήξω και ήρθε μία μπουνιά από το παιδί του”. Ο σύζυγός της παραμένει για νοσηλεία στο ΚΑΤ με κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του. Βρίσκεται σε ακινησία, με το ένα του πόδι στον γύψο. Το μόνο ευχάριστο είναι πως η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. “Το τελευταίο που είδα ήταν τα πόδια του ενός στο κεφάλι του άντρα μου”, λέει η γυναίκα.

Η αρχή του επεισοδίου και τα άγρια χτυπήματα

Όπως λέει η άτυχη γυναίκα, το επεισόδιο ξεκίνησε χωρίς να το καταλάβει. Σε ένα δρόμο που ήταν μποτιλιαρισμένος, με τους αυτόπτες μάρτυρες να παρακολουθούν τις σκηνές βίας σοκαρισμένοι. Έξω από το δωμάτιο νοσηλείας του συζύγου της, η οδηγός του αυτοκινήτου εξιστορεί στο “Live News” τα όσα έγιναν πριν και μετά από αυτές τις εικόνες βίας, που προκάλεσαν αίσθηση σε ολόκληρη τη χώρα. Το λευκό αυτοκίνητο συνεχίζει να της κλείνει το δρόμο και η γυναίκα έντονα εκνευρισμένη κατεβαίνει λίγο παρακάτω από το δικό της όχημα για να ζητήσει εξηγήσεις.

“Με έκλεισε και βγήκα από το αυτοκίνητο και πήγα στο τζάμι και του είπα να μιλήσουμε και βγήκε το παιδί του και μου κόλλησε το στήθος, για να μου κάνει τον μάγκα και τον έσπρωξα λίγο”. Στο βίντεο καταγράφεται σε αυτό το σημείο να ρίχνει κλωτσιά στην πόρτα του οδηγού και στη συνέχεια να σπρώχνει τον γιο του. Η ένταση στο σημείο δίνει πολύ γρήγορα θέση σε μια άγρια επίθεση τόσο στη γυναίκα όσο και τον σύζυγό της. Τα χτυπήματα τα επόμενα δευτερόλεπτα είναι διαδοχικά. Κανείς εκείνα τα δευτερόλεπτα δεν μπόρεσε να τους χωρίσει. Ακούγονται οι φωνές της γυναίκας και οι κόρνες αυτοκινήτων που βρίσκονταν κοντά. Ορισμένοι από τους επιβάτες του λεωφορείου χτυπούσαν τα παράθυρα, σε μια προσπάθεια να κάνουν τους τρεις άντρες να σταματήσουν.

Λίγο αργότερα, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, οι τρεις άνδρες παρέσυραν με το αυτοκίνητο τους τον 43χρονο και τον έριξαν στο έδαφος. Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους 3 άντρες που από χθες δηλώνουν ότι προκλήθηκαν αναίτια και απάντησαν.

“Έδωσε γκάζι και πάτησε το σώμα του άντρα μου”

Οι δύο τραυματίες ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των δραστών. Προσπαθούν να συνέλθουν από τα τραύματα και το ισχυρό σοκ που υπέστησαν, με τους γιατρούς να παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας του 43χρονου και να εμφανίζονται καθησυχαστικοί. “Ο οδηγός από το φανάρι οδηγούσε επικίνδυνα και του είπα από το παράθυρο “τι κάνεις” και με έβρισε. Πιο κάτω όταν άλλαξα δρόμο, μπήκε μπροστά και μου έκλεισε τον δρόμο. Άνοιξα την πόρτα και πήγα στο τζάμι και μου έδειχνε τα γεννητικά του όργανα. Βγήκε ο γιος του και του είπα “μάζεψε τον πατέρα σου” και πήγα να πάρω την αστυνομία.

Τότε με χτύπησε ο πατέρας του και λιποθύμησα. Μετά είδα τον άντρα μου, να τον σκοτώνουν. Όταν σηκώθηκε πήγα να σώσω τον άντρα μου από τον πατέρα του και ο γιος του με χτύπησε. Μετά είδα να πατάνε το πρόσωπο του άντρα μου. Ο άντρας μου σερνόταν στον δρόμο για να τον αποφύγει, γιατί ήθελε να μας πατήσει. Έδωσε γκάζι και πάτησε το σώμα του”.

Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος των θυμάτων, Θοδωρής Καραγιάννης: “Οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί ακόμα αλλά θεωρώ πως η ταυτοποίηση δεν αργεί να γίνει. Το παράπονό μας είναι πως δεν ασχολήθηκαν πολύ με την υπόθεση οι Αρχές μέχρι να ασχοληθούν τα Μέσα. Οι δράστες αντέδρασαν όταν ειπώθηκε για την αστυνομία, άρα ίσως είχαν εκκρεμότητες με την αστυνομία και αντέδρασαν έτσι”.

 

Exit mobile version