Στέφανος Κασσελάκης: Έπαιξε μπάσκετ σε αναπηρικό αμαξίδιο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέφανος Κασσελάκης: Έπαιξε μπάσκετ σε αναπηρικό αμαξίδιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

«Φεύγω με τη δέσμευση ότι όλα αυτά θα αλλάξουν» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης φεύγοντας από τον σύλλογο «Περπατώ» στην Κομοτηνή, όπου έπαιξε μπάσκετ σε αναπηρικό αμαξίδιο.

21.05.2024 | 20:43

Στην Κομοτηνή βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης και κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον σύλλογο «Περπατώ» έπαιξε μπάσκετ σε αναπηρικό αμαξίδιο. «Στον σύλλογο Περπατώ στην Κομοτηνή, έπαιξα μπάσκετ με τους αθλητές του Ηροδότου. Καθημερινά μετά την εργασία τους προπονούνται. Σπάζοντας τα εμπόδια του κράτους. Άνθρωποι με ψυχή, άνθρωποι ορατοί», σημείωσε. Ο πρόεδρος έκανε αναφορά και στη συζήτηση που είχε με τον παραολυμπιονίκη και αρχηγό της ελληνικής αποστολής στους «Παραολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024» Άλεξ Ταξιλδάρη, για το «σπουδαίο κοινωνικό έργο του συλλόγου Περπατώ». «Ένας σύλλογος που υποκαθιστά τον ρόλο ενός κράτους αδιάφορου, μη συμπεριληπτικού», υπογράμμισε.

«Μια κυβέρνηση της κενής διαφήμισης. Ο προσωπικός βοηθός που διαφήμιζαν δεν έχει επεκταθεί στην περιφέρεια, αφήνοντας τόσους ανθρώπους και τόσες οικογένειες μόνους. Φεύγω με τη δέσμευση ότι όλα αυτά θα αλλάξουν. Με ένα σύγχρονο κράτος που θα παρέχει προστασία σε όλους, για να ξαναβρούμε την αξιοπρέπεια και την περηφάνια μας » τόνισε. «Κρατάω σαν φυλαχτό αυτό που μου είπε ο Άλεξ για τη συμπεριφορά μας απέναντι στα άτομα με αναπηρία: Just say hi!», κατέληξε.

Exit mobile version