Δένδιας – Βόρεια Μακεδονία: Η κακιά η ώρα δεν θα έρθει από «το ποντίκι που βρυχάται»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας – Βόρεια Μακεδονία: Η κακιά η ώρα δεν θα έρθει από «το ποντίκι που βρυχάται»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Δένδιας - Βόρεια Μακεδονία: Ο υπουργός Άμυνας εξέφρασε την ανησυχία του για τις απειλές που μπορεί να αντιμετωπίσει η χώρα μας από «μια χώρα με δεκαπλάσιο πληθυσμό, με τετραπλάσιο ΑΕΠ», όπως η Τουρκία

18.05.2024 | 13:27

«Ποντίκι που βρυχάται» χαρακτήρισε τη Βόρεια Μακεδονία ο κ. Νίκος Δένδιας μιλώντας στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής ενώ παράλληλα εξέφρασε την αγωνία του λέγοντας ότι «η κακιά η ώρα» δεν αναμένεται από τα βόρεια σύνορα, αλλά από την Τουρκία.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφερόμενος στο ενδεχόμενο απειλής για τη χώρα μας, είπε: «Μην έρθει η κακιά η ώρα… δεν θα προέλθει από την Βόρεια Μακεδονία, το ποντίκι που βρυχάται τις τελευταίες μέρες» και πρόσθεσε: «Θα προέλθει από μια χώρα με δεκαπλάσιο πληθυσμό, με τετραπλάσιο ΑΕΠ που σημαίνει ότι αν εμείς δεν αντιληφθούμε ότι πρέπει να είμαστε σε εκπληκτικά καλό επίπεδο, δεν θα τα καταφέρουμε και έχουμε όλοι μια μεγάλη ευθύνη απέναντι σε αυτό. Και με διακατέχει μια τεράστια αγωνία. Δεν σας το έχω κρύψει. Άλλωστε οι περισσότεροι από σας με ξέρετε πάρα πολλά χρόνια και ξέρετε ότι λέω αυτά που αισθάνομαι».

Exit mobile version