Τέιλορ Σουίφτ Σουηδία: Έσπασε ρεκόρ προσέλευσης η συναυλία

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τέιλορ Σουίφτ Σουηδία: Έσπασε ρεκόρ προσέλευσης η συναυλία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τέιλορ Σουίφτ Στοκχόλμη: Η τραγουδίστρια πραγματοποίησε την πρώτη ζωντανή εμφάνισή της στη Σουηδία

18.05.2024 | 21:51

Η Τέιλορ Σουίφτ πραγματοποίησε την πρώτη της συναυλία από τις συνολικά τρεις στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, όπου ανακοίνωσε ότι οι θαυμαστές της κατέρριψαν το ρεκόρ προσέλευσης στο στάδιο «Friends Arena». «Έχω τρελαθεί για διάφορους λόγους κοιτάζοντας αυτό το πλήθος απόψε», σχολίασε η σταρ σύμφωνα με δημοσίευμα του USA Today.

«Ο πρώτος από τους οποίους είναι ότι δεν έχω καταφέρει ποτέ στο παρελθόν να παίξω μια συναυλία στη Στοκχόλμη και η πρώτη μου συναυλία μοιάζει με αυτή». Το πλήθος ξέσπασε σε φωνές και χειροκροτήματα και η Σουίφτ πρόσθεσε: «Κάνατε αυτή τη συναυλία, τη συναυλία με τους περισσότερους θεατές που έχει γίνει ποτέ σε αυτό το στάδιο».

Η Σουίφτ δεν διευκρίνισε τον ακριβή αριθμό των παρευρισκόμενων, αλλά σύμφωνα με τον ιστότοπο του σταδίου, η χωρητικότητά του για συναυλίες ποικίλλει και μπορεί να φιλοξενήσει έως και «60.000 άτομα, ανάλογα με τη θέση και τη διάταξη της σκηνής». Ο σύντροφος της Σουίφτ, Τράβις Κέλσι, δεν εθεάθη στο κοινό. Είχε παρακολουθήσει, όμως, προ ολίγων ημερών την συναυλία της στο Παρίσι. Η Σουίφτ έχει προγραμματίσει τρεις εμφανίσεις στο Friends Arena πριν συνεχίσει το ταξίδι της για τη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.


Ετικέτες
Exit mobile version