Σποτ ΝΔ Ευρωεκλογές 2024: Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ακόμα είναι βήμα μπροστά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σποτ ΝΔ Ευρωεκλογές 2024: Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ακόμα είναι βήμα μπροστά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σποτ ΝΔ Ευρωεκλογές 2024: Δείτε βίντεο

14.05.2024 | 19:46

Με το σύνθημα «Σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη», η ΝΔ παρουσίασε το πρώτο προεκλογικό σποτ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου. Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρεται στην προσπάθεια της κυβέρνησης η χώρα «να έρθει πιο κοντά στην Ευρώπη», επισημαίνοντας τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις των τελευταίων 5 ετών. Μισθοί, συντάξεις, υγεία και ψηφιακό κράτος βρίσκονται στο επίκεντρο του σποτ της ΝΔ, ενώ τονίζεται η σημασία των ευρωεκλογών σε συνάρτηση με τις αποφάσεις που λαμβάνονται στις Βρυξέλλες.

«Πριν από μερικούς μήνες μας δώσατε την εντολή να συνεχίσουμε να αλλάζουμε την Ελλάδα και να έρθουμε πιο κοντά στην Ευρώπη. Αυτό προσπαθούμε καθημερινά. Απέναντι στην ακρίβεια αυξήσαμε μόνιμα μισθούς και συντάξεις. Όμως ξέρουμε ότι οι τιμές επιμένουν να είναι υψηλές. Γι’ αυτό και συνεχίζουμε τη μάχη. Στην υγεία προσλαμβάνονται γιατροί, ανακαινίζονται νοσοκομεία και κέντρα υγείας, ενώ οι δωρεάν εξετάσεις απλώνονται παντού» αναφέρει ο πρωθυπουργός.

ΝΔ-ευρωεκλογές 2024: «Όσο πιο δυνατή είναι η φωνή μας, τόσο πιο πολλά θα πετύχουμε»

«Αλλά ειδικά εδώ τα βήματά μας πρέπει να γίνουν άλματα. Το ψηφιακό κράτος εξυπηρετεί πια τον πολίτη χωρίς ουρές και ταλαιπωρία. Ωστόσο, το βαθύ κράτος αντιστέκεται. Χρειάζονται πιο τολμηρές μεταρρυθμίσεις. Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε με συνέπεια, συνέχεια, αλλά και πιο ισχυρή εθνική φωνή από ποτέ. Οι διεκδικήσεις μας στις Βρυξέλλες μπορούν να επιταχύνουν τις αλλαγές που ζητά ο τόπος. Γι’ αυτό και αυτές οι ευρωεκλογές είναι πολύ σημαντικές. Όσο πιο δυνατή είναι η φωνή μας, τόσο πιο πολλά θα πετύχουμε για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες.

Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ακόμα ένα βήμα μπροστά. Ερχόμαστε σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη» καταλήγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πρώτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

 

Exit mobile version