Σάττι Ισραήλ: “Ήταν κουρασμένη”, λένε πηγές της ΕΡΤ

LIFESTYLE

Σάττι Ισραήλ: “Ήταν κουρασμένη”, λένε πηγές της ΕΡΤ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πηγές ΕΡΤ για Μαρίνα Σάττι: Ήταν κουρασμένη, δεν είχε σκοπό να προσβάλει την ισραηλινή αποστολή

10.05.2024 | 20:08

Πολλά σχόλια έχει προκαλέσει η αντίδραση της Μαρίνας Σάττι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Ισραηλινής τραγουδίστριας μετά τον β’ ημιτελικό της Εurovision 2024. Η Μαρίνα Σάττι χασμουριόταν, έκανε γκριμάτσες και στο τέλος παρίστανε μάλιστα ότι κοιμόταν, την ώρα που μιλούσε η Ισραηλινή τραγουδίστρια.

Τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα είναι πολλά, με τους περισσότερους χρήστες να επικρίνουν τη Μαρίνα Σάττι για τη συμπεριφορά της αυτή, υπενθυμίζοντάς της ότι εκπροσωπεί τη χώρα και όχι τον εαυτό της.

Πηγές της ΕΡΤ σημείωναν,

«Η ελληνική αντιπροσωπεία εξήγησε ότι σε καμία περίπτωση η Μαρίνα δεν είχε σκοπό να προσβάλει την ισραηλινή αντιπροσωπεία. Από την αρχή της συνέντευξης Τύπου αλληλεπιδρούσε και επικοινωνούσε με τους δημοσιογράφους στην αίθουσα Τύπου και τους καλλιτέχνες στο πάνελ, όπως έκαναν και πολλοί συνάδελφοί της. Αν δει κανείς ολόκληρο το βίντεο, θα διαπιστώσει ότι η Μαρίνα δεν μπορούσε να κρύψει την κούρασή της σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου λόγω του εξοντωτικού προγράμματος των τελευταίων ημερών και όχι μόνο κατά τις δηλώσεις τής Eden, στην οποία εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό!»

 

Exit mobile version