Άρης Σολεϊδης σχέση: Δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες με την νέα του σύντροφο

LIFESTYLE

Άρης Σολεϊδης σχέση: Δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες με την νέα του σύντροφο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Άρης Σολεϊδης σχέση: Ο ποδοσφαιριστής χώρισε μόλις πριν ένα μήνα από την επί επτά χρόνια σύντροφό του, Μαρία Αντωνά

10.05.2024 | 13:17

Η φημολογίες για την νέα σχέση του Άρη Σοϊλέδη εντείνονται ύστερα από τη δημοσίευση κάποιων φωτογραφιών από τις διακοπές τους το Πάσχα. Ο πρώην παίκτης του Survivor επισκέφτηκε τη Μύκονο μαζί με την αγαπημένη του, με την εκπομπή «Happy Day» να δημοσιεύει στιγμές που έχουν απαθανατιστεί στην επιστροφή τους. Μάλιστα, η παρουσιάστρια της εκπομπής αναφέρθηκε και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του σχετικά με την νέα του σχέση και τις φημολογίες που έχουν ακουστεί για την πρώην σύντροφό του, Μαρία Αντωνά. Όπως είπε, ο Άρης Σοϊλέδης της ξεκαθάρισε πως όσο καιρό ήταν σε σχέση με τη Μαρία Αντωνά της ήταν απόλυτα πιστός, ενώ προχώρησε στην προσωπική του ζωή, μόνο μετά το τέλος του δεσμού τους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, θέλησε να αναφερθεί στον πρώην ποδοσφαιριστή και να μιλήσει εκ μέρους του ξεκαθαρίζοντας κάποια πράγματα. «Την προηγούμενη φορά που έγιναν κάποια σχόλια και από εμάς για το πότε ξεκίνησε αυτή η σχέση, ο Άρης επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε ότι δίνει το λόγο της τιμής του ότι δεν σύναψε κάποια σχέση πριν χωρίσει και ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τη Μαρία. Και επίσης ότι δεν του αρέσει να ακούγονται διάφορα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν ότι υπάρχει κάτι στη ζωή του. Τώρα, το τι συμβαίνει, αν είναι μια σχέση στο ξεκίνημα, αν είναι μία φίλη του… Είναι πάντως το ίδιο κορίτσι με το οποίο τον είχαν απαθανατίσει και στο θέατρο».

O χωρισμός με την Μαρία Αντωνά και οι αντιδράσεις

Η τόσο σύντομη εμφάνισή του με νέο πρόσωπο ύστερα από τον χωρισμό του με την ραδιοφωνική παραγωγό Μαρία Αντωνά, με την οποία είχαν επτά χρόνια σχέση, έχει δημιουργήσει ένα κλίμα φημολογιών σχετικά με το πότε ξεκίνησε. Όπως ανέφερε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία μετέφερε τα λόγια του ίδιου «Μου δεσμεύτηκε ότι όσο ήταν με τη Μαρία ήταν σωστός, πιστός… Και δεν του αρέσει αυτό που κυκλοφορεί εναντίον του, ότι δεν ήταν έντιμος απέναντί της». Υπενθυμίζεται ότι τέλη Απριλίου, είχαν διαρρεύσει εικόνες του Άρη Σοϊλέδη με την σύντροφό του, οι οποίες σχολιάστηκαν στην ίδια εκπομπή με την παρουσιάστρια να αναφέρει πως ο πρώην παίκτης Survivor έχει προχωρήσει την ζωή του. Ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Instagram είχε αναφερθεί στις φημολογίες πως δεν αφορά κανέναν το πως και το πότε προχωρά κάποιος τη ζωή του.

«Με αφορμή όλα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες θέλω να τοποθετηθώ όχι επειδή θα έπρεπε στην πραγματικότητα, απλά και μόνο γιατί δημιουργείται μία εικόνα για τη ζωή μου, τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου από εικασίες και φήμες που δημιουργούν άνθρωποι των media. Δεν αφορά κανέναν το αν, το πώς και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του πόσο μάλλον να βγάζει φήμες περί παράλληλων σχέσεων και δεν ξέρω γω τι άλλο, θέλω να παρακαλέσω να σταματήσει όλο αυτό γιατί στιγματίζει και επηρεάζει ζωές ανθρώπων… Ευχαριστώ». Η πρώην σύντροφός του, από την άλλη, φαίνεται πως είναι αρκετά καταβεβλημένη εξαιτίας του χωρισμού τους, ενώ δεν έχει κάνει καμία δήλωση για τη νέα του σύντροφο.

Πηγή: newsit.gr
Exit mobile version