Κασσεκλάκης, “τους ξεσκίζω”: Νέα, απίστευτη δήλωση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσεκλάκης, “τους ξεσκίζω”: Νέα, απίστευτη δήλωση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

«Αν κάποιος διανοηθεί να σας πει τίποτα, μου το λέτε και τους ξεσκίζω»

09.05.2024 | 20:56

Αίσθηση προκάλεσε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος συνομιλώντας με υγειονομικούς στην Πρέβεζα τους ζήτησε να του αναφέρουν τα προβλήματα, τονίζοντας πως «αν σας πει κανείς τίποτα, θα τους ξεσκίσω». Ο Στέφανος Κασσελάκης, σε περιοδεία που πραγματοποίησε στην Πρέβεζα, συναντήθηκε με υγειονομικούς από το νοσοκομείο της πόλης. Ζητώντας από τους εργαζόμενους να του αναφέρουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τους προέτρεψε να μη φοβούνται, να μιλήσουν ανοικτά και πως «αν κάποιος διανοηθεί να σας πει κάτι, θα τους ξεσκίσω». «Παιδιά, ανοικτά μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε. Και μη φοβάστε για αντίποινα. Αν διανοηθεί κανείς να σας πει τίποτα, μου το λέτε να τους ξεσκίσω».

ΝΔ: Να χαίρονται τον νέο πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους

Η απάντηση της ΝΔ στη δήλωση Κασσελάκη ήρθε μέσω του εκπροσώπου του κόμματος, Νίκου Ρωμανού, ο οποίος τόνισε «από το αλήστου μνήμης “έπρεπε να τους χώσω 5 μέτρα κάτω από τη γη” του κ. Πολάκη, στο “θα τους ξεσκίσω” του κ. Κασσελάκη, μια αλλαγή ηγεσίας δρόμος…» «Να τον χαίρονται… Και τον νέο τους πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους!» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Η απάντηση Κασσελάκη: Τι έγινε τώρα, παρεξηγήθηκε η ΝΔ; -Το ξαναλέω

Μετά τις αντιδράσεις ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε μέσω twitter, επιμένοντας στην φράση «θα τους ξεσκίσω». Όλα αυτά, ενώ πριν από δύο ημέρες, συνομιλώντας με κατοίκους της Ηγουμενίτσας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε εκ νέου σφοδρές αντιδράσεις, λέγοντας πως «και άλλοι, που το παίζουν πατριώτες και θρησκευόμενοι, συγκαλύπτουν εγκλήματα, κυριολεκτικά εγκλήματα. Πάνε και φιλάνε χέρια το Πάσχα, αλλά συγκαλύπτουν και ψηφίζουν υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά».

 

Exit mobile version