Γιάννης Πουλόπουλος σύντροφος: Οι γονείς μου δεν με ρώτησαν ποτέ για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό

LIFESTYLE

Γιάννης Πουλόπουλος σύντροφος: Οι γονείς μου δεν με ρώτησαν ποτέ για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Γιάννης Πουλόπουλος σύντροφος: Δεν χρειάστηκε να κάνω αυτή την κουβέντα γιατί έτυχε να είμαι πάρα πολλά χρόνια με έναν άνθρωπο και κάποια στιγμή το κατάλαβαν, αποκάλυψε

09.05.2024 | 08:33

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε για την προσωπική εμπειρία του σχετικά με τη διερεύνηση του σεξουαλικού προσανατολισμού του. Επίσης, αποκάλυψε το γεγονός ότι δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνει τη σχετική συζήτηση με τους γονείς του, καθώς οι ίδιοι ήταν διακριτικοί και δεν τον ρωτούσαν για την προσωπική του ζωή. Με αφορμή τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στην Άννα Δρούζα και τη στιγμή που μίλησε στη μητέρα του για τη σεξουαλικότητά του, ο Γιάννης Πουλόπουλος και οι συνεργάτες του μοιράστηκαν την άποψή τους στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Χαρακτηριστικά, ο δημοσιογράφος εξομολογήθηκε: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο στην Ελλάδα ένα παιδί να το πει στους γονείς του ακόμα και το 2024. Για να το κάνω συγκεκριμένο, εγώ στους γονείς μου δεν έχω πει τίποτα. Δεν χρειάστηκε να κάνω αυτή την κουβέντα γιατί έτυχε να είμαι πάρα πολλά χρόνια με έναν άνθρωπο και κάποια στιγμή το κατάλαβαν. Δεν με ρώτησαν ποτέ από διακριτικότητα τίποτα και κάποια στιγμή είπα στη μητέρα μου ότι αποφάσισα να το πω τηλεοπτικά στην εκπομπή γιατί ήθελα να βοηθήσω και άλλα παιδιά που μπορεί να έχουν εγκλωβιστεί – όπως και εγώ – για πάρα πολλά σε κάτι που δεν είναι ο προσανατολισμός τους».

Και συγχρόνως τόνισε: «Μου είπε “ναι να το κάνεις” και της είπα ότι ερχόταν και το νομοσχέδιο και ότι ήθελα όσο μπορούσα να βοηθήσω με τη μικρή μου τη φωνή. Αυτό ειπώθηκε. Δεν της το είπα ποτέ. Γιατί η μητέρα μου είχε γνωρίσει και κάποιες κοπέλες που είχα σε πολύ νεαρή ηλικία. Οι δικές μας οι γενιές ούτως ή άλλως είχαν κάποια σχέση στην αρχή που παρουσίασαν στους γονείς τους, γιατί δεν ήταν κάτι αποδεκτό – τουλάχιστον τη δεκαετία που εγώ μεγάλωνα».

 

Exit mobile version