Χάιντι Κλουμ κόρη: “Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά”

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χάιντι Κλουμ κόρη: “Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Χάιντι Κλουμ κόρη: Η Λένι Κλουμ έχει τα γενέθλιά της και η μητέρα της, έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν

06.05.2024 | 05:25

Η Χάιντι Κλουμ ευχήθηκε στην κόρη της, Λένι, με ένα τρυφερό βίντεο από το παρελθόν. Η Λένι Κλουμ έχει τα γενέθλιά της και η μητέρα της, έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, από όταν η κόρη της ήταν ακόμη μωρό. Στο βίντεο που ανάρτησε μέσα από το Instagram προφίλ της, η Γερμανίδα καλλονή και άλλοτε supermodel, κρατάει τη μικρή τότε Λένι στην αγκαλιά της, ενώ απολαμβάνουν το μπάνιο τους, κατά τη διάρκεια καλοκαιρινών διακοπών.

Στη λεζάντα του κλιπ, η Χάιντι Κλουμ έγραψε: «Χρόνια πολλά για τα 20ά γενέθλια της Leni Olumi. Ο χρόνος κυλάει. Είναι σαν να ήταν μόλις χθες. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Συνέχισε να λάμπεις με το όμορφο φως σου». Η Λένι Κλουμ, έχει κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ, όπου και έχει διαπρέψει. Έχοντας την καλύτερη δασκάλα, όπως η ίδια έχει παραδεχτεί για τη μητέρα της, η Λένι Κλουμ έχει αγαπηθεί από τον φακό όσο λίγες στην ηλικία της και η επαγγελματική της πορεία φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενη. Ακολουθώντας το supermodel στις φωτογραφίσεις της από παιδί, εξοικειώθηκε σύντομα με τις κάμερες και στη συνέχεια τις κέρδισε.

Από… έμβρυο στις πασαρέλες

Με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της πριν τρία χρόνια, η Χάιντι Κλουμ άφησε τους θαυμαστές της με το στόμα ανοιχτό σε αποκάλυψη που έκανε τότε. Με μία δημοσίευσή της φανέρωσε στους εκατομμύρια θαυμαστές της πως στη διάσημη εμφάνιση της με τα κόκκινα εσώρουχα για το fashion show της Victoria Secret, ήταν ήδη τεσσάρων μηνών έγκυος στη Λένι. «Χαρούμενα 17α γενέθλια Λένι. Δεν περπατάω μόνη μου σε αυτήν την πασαρέλα. Αν κοιτάξω πολύ προσεκτικά, μπορώ να σε δω να κινείσαι στα δεξιά, ούσα τεσσάρων μηνών. Σε αγάπησα πριν γεννηθείς και θα σε αγαπώ και αφού κλείσω τα μάτια μου», έγραψε στο ποστ της. Το νεαρό μοντέλο γεννήθηκε, ύστερα από τον σύντομο δεσμό της Χάιντι Κλουμ με τον Ιταλό επιχειρηματία και επί χρόνια «αφεντικό» της Formula 1, Φλάβιο Μπριατόρε.

Ετικέτες
Exit mobile version