Σελένα Γκομέζ σχέση: Περήφανη η ποπ σταρ για το νέο βιβλίο του Μπένι Μπλάνκο

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σελένα Γκομέζ σχέση: Περήφανη η ποπ σταρ για το νέο βιβλίο του Μπένι Μπλάνκο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Σελένα Γκομέζ σχέση: Ο σύντροφος της τραγουδίστριας κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο μαγειρικής, με τίτλο «Open Wide»

02.05.2024 | 12:16

Η Σελένα Γκόμεζ γιόρτασε με τον Μπένι Μπλάνκο την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου. Ο σύντροφός της κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο μαγειρικής, με τίτλο «Open Wide» και από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η τραγουδίστρια. Η ίδια μάλιστα, μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την ξεχωριστεί αυτή ημέρα.

Σε αυτές, φαίνεται και η τούρτα που του είχαν αγοράσει, η οποία ήταν στο σχήμα του βιβλίου του. Σε ένα από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η ποπ σταρ, φαίνεται να προσπαθεί να φάει από την τούρτα, το σημείο που απεικονίζει τον καβάλο του συντρόφου της. Σε άλλη φωτογραφία που ανάρτησε ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της. «Τόσο περήφανη για σένα», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Το χρονικό της σχέσης

Τα πρώτα σημάδια της σχέσης τους έγιναν αντιληπτά πέρυσι όταν η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο, όπου δίπλα της φαίνεται ένας άνδρας. Αν και το πρόσωπό του δεν εμφανιζόταν ολόκληρο, για να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά του, τα media δεν άργησαν να βρουν περί τίνος πρόκειται. Ωστόσο, κι η Σελένα Γκόμεζ δεν προσπάθησε πολύ να κρύψει τη νέα της σχέση, αφού έκανε μάλιστα, like στις αναρτήσεις των μέσων που μιλούσαν για τον δεσμό της με τον Μπένι Μπλάνκο.

Σύμφωνα με την Pop Crave, όπου μίλησε η σταρ, η ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη με τον νέο της έρωτα και μάλιστα, ανέφερε πως είναι καλύτερος από όλους τους προηγούμενους συντρόφους της. Η ίδια σχολίασε και μια ανάρτηση στο Instagram, η οποία επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε σχέση, γράφοντας κάτω από αυτή: «Γεγονότα».

Ετικέτες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Exit mobile version