Σαλαμίνα ξυλοδαρμός: Ζευγάρι καταγγέλλει αστυνομικό εκτός υπηρεσίας

ΕΛΛΑΔΑ

Σαλαμίνα ξυλοδαρμός: Ζευγάρι καταγγέλλει αστυνομικό εκτός υπηρεσίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σαλαμίνα ξυλοδαρμός: Τι δηλώνει η γυναίκα-θύμα της επίθεσης - «Χτύπησε τον σύζυγό μου και τον πέταξε κάτω»

30.04.2024 | 21:55

Επίθεση από αστυνομικό καταγγέλλει ότι δέχθηκε ζευγάρι στη Σαλαμίνα το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας. Όπως κατήγγειλαν στο Mega, ο 27χρονος αστυνομικός της ΔΙΑΣ, κλώτσησε το φανάρι του οχήματός τους και επιτέθηκε στο ζευγάρι. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο αστυνομικός επιτέθηκε στο ζευγάρι στη μέση του δρόμου και εντελώς αναίτια. «Είμαι ακόμα σοκαρισμένη, δεν μπορώ να το χωνέψω. Τα χτυπήματά του ήταν μελετημένα, δηλαδή ήξερε πού χτύπαγε και πώς», δήλωσε στο Mega η γυναίκα που έπεσε θύμα επίθεσης από τον αστυνομικό. «Ήταν εκεί ο κύριος που μας χτύπησε, έμαθα στην πορεία ότι είναι αστυνομικός στη ΔΙΑΣ. Αυτοί οι άνθρωποι ξέρουμε πολύ καλά ότι έχουν όπλα, δεν ξέρω μέχρι πού θα μπορούσε να φτάσει. Εγώ τρόμαξα» πρόσθεσε. Η γυναίκα καθόταν στη θέση του συνοδηγού ενώ οδηγούσε ο σύζυγός της. Σε ένα στενό δρόμο διασταυρώθηκαν με το αυτοκίνητο του αστυνομικού.

Τότε όπως καταγγέλλουν ο αστυνομικός τους επιτέθηκε αρχικά λεκτικά. «Ερχόταν ένα αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα και έκοψε ταχύτητα ο σύζυγος. Ο κύριος φαίνεται βιαζόταν πολύ, σταμάτησε το αμάξι, κατεβαίνει, σπάει με το πόδι του το αριστερό φανάρι, μπαίνει μέσα στο αμάξι και ξεκινάει να φύγει. Κατεβαίνουμε εγώ με τον σύζυγό μου από το αυτοκίνητο», αναφέρει η καταγγέλλουσα. «Σταμάτησε ένα στενό πιο κάτω, κατεβαίνει από το αυτοκίνητο, πήγαμε με τον σύζυγό μου να του ζητήσουμε τον λόγο και πλησιάζοντας ο κύριος χτύπησε τον σύζυγό μου και τον πέταξε κάτω. Είχε βγει μια κοπέλα από το αμάξι της λέει ”μπες στο αμάξι να φύγουμε!”. Χτυπάει κι εμένα και με πετάει κάτω», προσθέτει.

Ο 66χρονος κατάφερε να σηκωθεί και τότε ο 27χρονος επιτέθηκε στη γυναίκα

Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή περνούσε από το σημείο μια μηχανή που από θαύμα δεν την παρέσυρε. Στο βίντεο φαίνεται ο αστυνομικός μετά τον ξυλοδαρμό να μπαίνει στο αυτοκίνητό του και να εξαφανίζεται. Στις φωτογραφίες είναι τα σημάδια που άφησε ο 27χρονος στο σώμα, τόσο του 66χρονου, όσο και της 55χρονης συζύγου του. Εκδορές και μώλωπες είναι εμφανή, με τον 66χρονο να έχει υποστεί θλάση στα πλευρά. Η γυναίκα πήγε στο τμήμα να καταγγείλει την επίθεση που δέχθηκαν, και τότε συνειδητοποίησε πως ο 27χρονος που τους χτύπησε είναι αστυνομικός.

Σήμερα το πρωί το ζευγάρι πέρασε από ιατροδικαστή προκειμένου να βεβαιώσει τα χτυπήματα της επίθεσης και έχουν υποβάλλει μήνυση. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 27χρονος αστυνομικός φέρεται να είχε προχωρήσει ξανά σε επίθεση τον περασμένο Αύγουστο. «Ήμασταν με τα μηχανάκια βόλτα τρεις φίλοι και έξω από μία εκκλησία είδαμε τον κύριο τον συγκεκριμένο, να χτυπάει έναν μεσήλικα 55-60 ετών. Όταν σταματήσαμε και ρωτήσαμε τι έγινε ρε παιδιά είπε ότι με κοίταγε στραβά και μου είπε τι κοιτάς ο ηλικιωμένος και πήγε και τον χτύπησε και ανταλλάξανε κάποιες γροθιές», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

 

Exit mobile version