Δικηγόρος στη φυλακή: Σε 45 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε 64χρονος

ΕΛΛΑΔΑ

Δικηγόρος στη φυλακή: Σε 45 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε 64χρονος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ο εν λόγω δικηγόρος στο παρελθόν έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας

27.04.2024 | 20:17

Σε 45 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ομόφωνα, γνωστός δικηγόρος της Αθήνας, καθώς αποδείχτηκε ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση δύο ανήλικα κορίτσια, 9 και 11 ετών. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, ενώ απορρίφθηκε αίτημα για αναστολή της ποινής σε βάρος του.

Ο 64χρονος δικηγόρος καταδικάστηκε επίσης και για τις κατηγορίες της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά και για παιδική πορνογραφία. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για πλεκτάνη σε βάρος του.

Σημειώνεται πως ο εν λόγω δικηγόρος στο παρελθόν έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, σε βάρος άλλης ανήλικης, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και άλλη δίκη με τον ίδιο να κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια.

Ο καταδικασθείς οδηγήθηκε στο Τμήμα Μεταγωγών, όπου θα κρατηθεί μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη, οπότε και θα πάρει τον δρόμο για τις φυλακές.

Exit mobile version