Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς καταγγέλλει Αρβανίτη του ΣΥΡΙΖΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς καταγγέλλει Αρβανίτη του ΣΥΡΙΖΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Δεν θα μας χρησιμοποιείτε για προεκλογικές φιέστες

26.04.2024 | 20:43

Τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Αρβανίτη, Ν. Παπαργυρόπουλο και Δημ. Πανόπουλο καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, λέγοντας ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να το χρησιμοποιεί για τις προεκλογικές του φιέστες. Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, μάλιστα, εξηγεί ότι ζήτησαν συνάντηση μαζί τους, αλλά οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αφού τους έστησαν μία ώρα, τους τηλεφώνησαν και ακύρωσαν το ραντεβού τος. Παρ’ όλα αυτά, ο κ. Αρβανίτης σε αναρτήσεις του στα σόσιαλ μίντια… διαφήμισε τη συνάντηση μαζί τους. «Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να χρησιμοποιεί το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς για τις προεκλογικές του φιέστες» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του μετά την ανάρτηση του Κ. Αρβανίτη, εν ενεργεία ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, «την οποία αναπαρήγαγε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς, ότι κλιμάκιο υποψηφίων Ευρωβουλευτών του επισκέφθηκε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λιβαδειάς».

Υπογραμμίζει πως «ενώ μας ζητήθηκε συνάντηση», στο πλαίσιο των επισκέψεων σε διάφορους φορείς της πόλης, «μετά από αναμονή μιας ώρας και πλέον, οι ίδιοι ακύρωσαν τη συνάντηση με την αιτιολογία ότι δεν προλάβαιναν», ενώ στη συνέχεια «διαφημίζουν την ανύπαρκτη συνάντησή μας στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας τους στην πόλη μας».

Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς καταγγέλλει ως απαράδεκτο το γεγονός και τονίζει πως «τα μέλη της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λιβαδειάς είναι εργαζόμενοι, που έφυγαν από τις εργασίες τους για να εκθέσουν στους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ τα προβλήματα των εργαζομένων, που πολύ καλά γνωρίζουν, αλλά προφανώς δεν τους ενδιαφέρουν…»

Exit mobile version